Star Magamistuba Decor 100 Tk Helendav Tähed Kleepsud Lae Kleebised Jäta Jälgegi Lastele Mänguasjade Tuba Teenetemärgi

€0.93 €0.37

Sku: w205187
Kategooria: Home Decor

Nad kuma öösel, lisades, maagiline touch tahes aastapäeva tähistamine.Oma tugeva jäikusega tagab, nad ei ole lihtne murda või langevad laest.

Kirjeldus:

Nimi: Kuma Pimedas Helendav Tähte

Materjal: vaik

Suurus: ühes tükis (ligik.)3cm/1.18 tolli

Kaal: 100 tabletti 24g per pack

Pakendi suurus: 100 tk (u.) 12*10*0.5 cm/4.72*3.94*0.2 tolline

Pakkeleht:

Star Magamistuba Decor*1 pakk(100 tk)

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ei ole Lihtne Murda: neile, kes otsivad pikaajaline ja usaldusväärne viis muuta oma tuba arvesse täis tähti pole, meie kuma pimedas tähed on vastus.Meisterdatud uskumatult vastupidav materjal, nad ei puruneda või deformeeruda lihtsalt.

2.Hõõguv Öösel Taevas: Muuta oma ruumi, kus need süttivad tähed, mis säravad 2 uimastamise värvid, päev ja öö.Saada ilus hõõguv taevas ja lisada pop värv oma seinu nende fluorestsentsi seina kleebised.

3.Sujuv Kasutamine: jälgegi, tugeva jäikusega, ja vallas.Saate hõlpsasti lisada need helendavad pimeduses süttib tähti, et iga seina või lakke, ilma muretsemata, jättes kõik märgid.

4.Lai Valik Rakendusi: Tõsta tahes ruumi, kus need süttivad tähed, mis pakuvad mitmekülgne kaunistus valikud.Neid saab kasutada nii toas või lagede seina kleebis või decal, lapsed " mänguasju või isegi pulmad.

5.Tasumata Kingitus: Need helendavad pimeduses süttib tähti muudab oma ruumist maagiline öö, taevas, muutes need täiuslik iga kord nagu sünnipäevad, peod ja tähtpäevad.Suurepärane kingitus nii poisid ja tüdrukud, et lisada puudutus whimsy oma magamistuba.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *