Silikoon Küünal Hallituse Jõulud Sile Hallituse DIY Küünal Käsitöö DIY Küünal Tarvikud Küünlad Kaunistused Aroomiteraapia Magustoidud

€6.12 €4.28

Sku: w203799
Kategooria: Home Decor

Vala oma sulanud vaha otse vormidesse ja lase jahtuda.Vormid on mõeldud sile, burr-vaba küünlad.

Tehnilised andmed:

Toote kaal: umbes 80g

Pakendi suurus: (ligik.)9*9*6cm/3.54*3.54*2.36 tolli

Pakkeleht:

1tk*Silikoonist küünal hallituse

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuenduslik Disain: Valmistatud väga hea kvaliteediga silikoonist, see küünal hallitus on madala ja kõrge temperatuuri vastupidav, tagades, et see ei deformeeru.Paindlik materjal muudab lihtne eemaldada küünlad ja puhastamine imelihtne.

2.Eco-Sõbralik Käsitöö Kaaslane: Tõsta oma küünla tegemine, mängu ja teeb eco-sõbralik küünlad meie silikoonist vormid.Luua kordumatuid värve, mis on täiuslik Jõulud kingitused ja kodu sisustus.Taaskasutatav hallitusseened lisada jätkusuutlikkus oma käsitöö rutiinist.

3.Vaevatu Küünla valmistamiseks: saate teha oma küünlad see silikoon õliga.Lihtsalt vala sulanud vedel vaha hallituse, pane taht väike auk, ja oodata, kuni see tahkuda.Siis sa võid lihtsalt võtta välja oma küünal ja nautida oma ilu ja aroomi.

4.Sile ja Burr-Vaba: Meie silikoon küünal hallitusseened on tehtud trahvi viimistletud ja kvaliteetseid materjale, et tagada sujuv ja burr-vaba pinnad, mida on mugav puudutada ja kerge unmold.

5.Jagada pühademeeleolu: Anna oma lähedastele kingitus küünal DIY hallitusseened ja vaadata neid jagada rõõmu pühad koos oma ainulaadset loomingut.Üllata oma pere, sõprade ja kolleegidega, kellel on praktiline ja lõbus kohal, et nad saavad nautida ja lasta teistel.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *