USB-C Auto Laadija Car Adapter Dual Port Telefoni Laadija Tuled, Kiire Laadimine 3.0 PD 30W Laadija Nutitelefonidele Tabletid

€7.11

Sku: w20151
Kategooria: Salongi Osad

See USB-C Auto Laadija uhke, kiire laadimine, lühise kaitse ja lai ühilduvus.Kiirgav, pehme kuma, see on ka kulumiskindel.

Tehnilised andmed:

Suurus: (ligik.)6.2*2.5*2.5 cm/2.44*0.98*0.98 tolli

Materjal: ABS

Toetust kiirlaadimine: PD30W, toetada PD kiirlaadimine/Support PPS protokoll

Märkus: See toode ei sisalda kaabel

Tähelepanu:

Erinevad valgustid ja ekraani Seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage suuruse vahe on 1-2cm.

Nimekiri:

1*Auto-USB-Laadimine

Vaata rohkem toote detailid

1.Töökindlus: saab tugineda selle auto laadija adapter, et kaitsta teie seadme tänu oma ohutuse kaitse ülekuumenemise, lühise, ülepinge, ja ületamisel.Naudi muretu laadimine suurepärane jõudlus ja töökindlus.

2.Eristuv Disain: Nautida kiire laadimine õues meie auto laadija adapter.Varustatud USB-C ja USB-porti, see võimaldab korraga laadimine kahe seadmega.C-sadama uhke 30W võimsusega, samas kui A-port pakub võimsus 18W, tagades nende ühilduvuse lai valik seadmeid.

3.Märgutuli: See auto laadija adapter mitte ainult lisab puudutus stiili auto, kuid ka kiirgab pehme kuma, mis aitab teil leida sadamate hämaralt valgustatud keskkonnas.Sisseehitatud LED indikaatorid näitavad teile aku staatuse sinu seadmetes.

4.Üldiselt Ühilduvad: See auto laadija adapter saab tasuta oma nutitelefonid, tabletid ja rohkem arenenud PD 3.0 tehnoloogia, mis annab kuni 18W võimsust ja vähendab laadimisaeg on kuni 50%.See on praktiline ja ilus enamik mobiilseid seadmeid.

5.Hea Materjal: Valmistatud keskkonnasõbralik ja vastupidavast materjalist, see auto laadija adapter ei ole lihtne deformeeruda ja murda.See on kulumiskindel ABS tulekindel kest, mis kaitseb ülekuumenemise ja lühise.

Mudeli Nimetus C-Tüüpi Auto Laadija
Toote Laius 6cm
Toote Kaal 35g
Materjali Tüüp ABS
Erilised Omadused C-Tüüpi Auto Laadija
Kirje Pikkus 11.5cm
Toote Tüüp Sigaretisüütaja
Toote Kõrgus 4cm
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *