Halloween Gnome Kaunistused Luud Näota Nõid Ripats Halloween Home Decor Riputatud Ornament Vingerpussi Või Kommi Kingitus

€15.85 €7.92

Sku: w201219
Kategooria: Home Decor

Otsin õudne veel armas kaunistamiseks jaoks Halloween?Otsida enam kui meie Näota Gnome Nõid Luud, saadaval kaks värvi.Valmistatud vastupidavast materjalist, siis ei ole kergesti kaduma või deformeeruda.Plus, see on kaasaskantav, nii et saate teha seda koos teiega kogu teie Halloween isikutega.Ideaalne lisades puudutus Halloween vaimu, et oma kodu!

Tehnilised andmed:

Nimi: Halloween Gnomes

Kaal: umbes 85g

Suurus: (ligik.) 40*30*7cm/15.75*11.81*2.76 tolli

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine

Pakkeleht:

1*Halloween Gnomes Palus

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Võlu: Too ainulaadne ja õudne twist oma kodu kujundusest see Halloween meie näota gnome nõid luud.Loominguline disain on stiilne ja lõbus.

2.Pikk tööiga: Meisterdatud hoolikalt, need gnomes on tehtud trahvi riie, köis, ja puust pulgad, ja täis PP puuvilla pehmuse ja vastupidavuse.Naudi pikaajalise kasutamise nii, nagu nad seisma pleegib ja deformatsioon.

3.Mitmekülgne Halloween Gnomes: Tõsta oma Halloween decor nende mitmekülgne gnomes on saadaval kahes värvitoonis, valge müts ja oranž müts, täitma erinevaid eelistusi.Lihtne sobitada ja lisades puudutus whimsy ja võlu, nad on täiuslik lisaks oma kodus see õudne hooaeg.

4.Kaasaskantav Gnomes: Hang nende armas gnomes autos, kodus või tööl, ükskõik kus sa lähed!Nende reisi-sõbralik, mõõduka suurusega ja kerge disain teeb neile ideaalne kaasaskantav teenetemärgi õudne hooaeg.

5.Unikaalne Halloween Žest: anna oma lähedastele teada, kui palju sa hoolid nende Halloween päkapikke.Ainulaadne võimalus, et üllatada neid see õudne puhkus, need kingitus väärt gnomes on täiuslik väljendus oma soovid ja õnnistused unustamatu Halloween tähistamine.

Materjal Tekstiili-Ja Kangast
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *