Seina Sconce Kerge Kaheksajala Kombitsad Kuju Realistlik Vaik Loominguline Loomade LED Seina Vahekäiguga Lamp Baar Unikaalne Magamistuba Terrass

€36.26 €18.13

Sku: w200883
Kategooria: Home Decor

Valgustage oma kodu need vastupidav Seina Tuled Koridoris.Peen töötlus ja unikaalne kuju kaheksajala küünised teevad seda uimastamise lisaks kõigile elutuba.See on ideaalne housewarming kingitus oma lähedastele.

Kirjeldus:

Materjal: sünteetiline vaik

Toote mõõdud: (ligik.)10*14*26cm/3.94*5.51*10.24 tolli

Toote kaal: umbes 430g

Pakendi suurus: (ligik.)14*15*28.5 cm/5.51*5.91*11.22 tolli

Pakendi kaal: umbes 515g

Pakkeleht:

Kaheksajalg Küünis Seinavalgusti*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tehtud Viimane: Tehtud seista ajaproovile, see vaik seina kunst võib olla kasutatud aastaid, kaotamata oma kuju ja kvaliteet.Selle vastupidav materjal on vastupidav kahju, mis pakub sulle vastupidav ja lõhnatu töö decor, mis kiirgab elegants ja klassi.

2.Suurepärane Töö: See vaik seina art funktsioone väga taastatud kaheksajala jalad, et on suur Halloweeni dekoratsioonid.Peen töötlus ja rikas andmed, et see näeks välja nagu tõeline "kaheksajalg" on indekseerimise oma seina.

3.Uuenduslik Disain: Kehtestada touch innovatsiooni, et teie kaunistused meie vaik seina art.Peen kaheksajalg küünised disain, käsitöö kogenud artistid ja koos lambi, täiesti suurendab õhkkond oma kodus, eriti öösel.

4.Ulatuslik Kasutamine: Tõsta oma kodu decor see ainulaadne vaik seina art, mis on ideaalne elutuba, uuringu või vahekäiguga.Tuua kunstiline ühendust, et oma ruumi ja luua hubane atmosfäär, mis sobib suurepäraselt lõõgastumiseks või lõbus.Sobib erinevad stiilid sisekujunduses, see on mitmekülgne töö, mis on kindlasti muljet.

5.Ideaalne Kingitus Andes: Tõsta teie kodu sisekujundusega meie Vaik Seina Art et ilusti väljendab oma südamest ja soovib samas ametis funktsionaalne tööd.Üllata oma lovers see ainulaadne ja läbimõeldud housewarming kingitus.

Päritolu Mandri-Hiina
Teema Loomade
Stiil Modern Stiil
Materjal Plast
On Nutikas Seade no

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *