XT-60 Mees Naine Bullet Pistikud XT-60 Mees Naine Bullet Pistikud Võimu Pistikud Portable Power Pistikud RC Lipo Aku

€5.16 €2.58

Sku: w77031
Kategooria: Tagaklaasi

Täiustada oma lennuk võimu süsteemi XT-60H bullet pistik.Hüvasti muret ülekuumenemise ja lühise tekkimine patareid.See pistik ka uhke pikema kasutusea ja lihtne paigaldus.Plus, see lisab professionaalne ja high-end vaadata oma varustus.Get kõige välja oma õhusõiduki XT-60H bullet pistik.

Toote nimetus: XT-60H mudeli pistik

Materjal: ABS/metall

Toode Kategooria: Mudel ainult

Toote kood: XT-60H

Loetelu;

XT-60 Pistikud x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Laialdaselt Kasutatakse: Murrangulisi oma vidinaid meie mitmekülgne XT-60 pistikud, mida kohaldatakse suure hulga seadmetega, näiteks puldiga autod, auto kõlarid, drones, lennukid, ja rohkem.

2.Suurem ohutus tagatud: Naudi muretu kasutada meie XT-60 Pistikud.Erakordse võimsust 60 amprit ja pole ülekuumenemise või lühise tekkimine patareid risk, et seade töötab turvalisem ja stabiilsem.

3.Usaldusväärne elektriühendus: Naudi tugev ja usaldusväärne ühendus meie XT-60 pistikud.Nende kullatud bullet disain tagab hea juhtivuse ja oksüdatsiooni vastupanu, mille tulemuseks on pikema tööea.

4.Lihtne Paigaldada: Seadistage oma XT-60 pistikud vaevata meie lihtne samm-sammult protsessi.Ei ole erilisi oskusi ega tööriistu vaja, mis võimaldab teil salvestada oma väärtuslikku aega ja energiat.

5.Täiustatud Esteetika: See pesa koos snap-on kaas mitte ainult muudab oma seadmete välimuse rohkem professionaalne ja high-end, vaid ka kaitseb kuuli, tolmu ja saaste eest.

Erilised Omadused Mees Naine Pistiku Adapter Mantel Korpus
Toote Tüüp Kaablid, Adapterid & Pesad
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi careslong
Mudeli Nimetus Koguvad XT60H Plug Connector
Materjali Tüüp ABS/Metall

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *