Armas Märkmete Isekleepuvad Armas Loomade Märkmete Kontorid Toodete Õpilased Kirjatarvete Külmikud Töövihik

€6.78 €3.39

Sku: w75967

Võtke teadmiseks, et järgmine tase meie loomade modelleerimine cartoon lisad lehekülgedel.Need ise kinni memo padjad kergesti kinni erinevaid materjale, nii et sa kunagi ei jäta sõnum.Kompaktne ja kaasaskantav, need leheküljed on täiuslik lisaks kõigile õpik või lauale.Saada organiseeritud meie cartoon märgib lehekülgede täna.

Tehnilised andmed:

Nimi: Looma märkus padjad

Kirjeldus: umbes 7*7cm/2.76*2.76 tolli

Materjal: desktop raamat

Lehtede arv: 30

Pakkeleht:

5tk*märkmete

Vaata rohkem toote detailid

1.Lõbus ja Funktsionaalne: Need armas märkmete iseloomustavad loomade modelleerimine kujunduse lisab rohkem värvi ja lõbus igapäevast tegevust.Elavdada oma päeva koos jumalik panda, kass, kutsikas, või orav.Lisada quirkiness oma meeldetuletused, nimekirju ja meeldetuletusi levitades naeratab.

2.Dekoratiivne ja Praktiline: Hoia end järje peal need jumalik märkmete.Ideaalne märgis olulised kuupäevad, sorteerimine dokumendid ja korraldada oma prioriteedid, need ise kinni memo padjad, sobivad ideaalselt kasutamiseks kontorites, koolis või kodus.

3.Mitmekülgne Lisa: Lisage need jumalik loom memo märgib, kergust, tänu liim, mis ei saa jääda, erinevad esinemised, jätmata märgid.Kas see on klaas -, metall -, puit -, või muu, see jääb panna!Lisaks, saate rebida ja kleepida seda mitu korda.

4.Suurus Eelis: Korraldada oma elu nende mini suurusega märkmete, mis sobivad kõikjale!Iga raamatu kohta on 30 lehekülge, ideaalne välitingimustes märkused.Neid viivad oma kott, pliiats juhul, või taskus.Lihtne kasutada ja mitmekülgne, nende märkmete on sageli käepärast, kui te neid vajate.

5.Suurendada Tootlikkust: Need armas märkmete saa muuta oma igapäevast rutiini, mida laialdaselt kasutatakse erinevate esinemised nagu klassiruumis lauad, uksed, töövihik, külmikud ja kohvi laual.Cartoon märkmed on ideaalne lisades lõbus ja värvi oma lehti, õpik, või planeerija.

Mudeli Number Allkiri silt
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *