Väike Mobiiltelefon Mini Mobiiltelefoni Dual Sim Mp3-Mängija Mini Mobile Phone Dial Nupp, Sest Laps Eakate Täiskasvanute Kodu

€24.80 €8.93

Sku: w73575
Kategooria: Mobiiltelefoni Osad

Jääda mobiil meie unikaalne ja kerge mobiilne telefon!Meie telefon boasts suurepärane ekraan ja toetab dual card dual standby oma mugavuse.Pluss see toetab mitut keelt kasutada lihtsat suhtlemist.Uuendada oma mobiiltelefoni mängu meie üks-of-a-tüüpi seade!

Kirjeldus:

Toetada mitut keelt: inglise, prantsuse, hispaania, taani, poola -, portugali -, itaalia -, saksa -, Malaisia -, hollandi -, Vietnami, vene, araabia, heebrea, Tai, kreeka keel, rootsi keel, horvaadi...24 keelt

Sobiv sagedusala: 2G GSM 850/900/1800/1900MHZ

Ekraan: 0.66-tolline/64x48

Ooteaeg: 20 tundi

Toote Suurus: mobiiltelefon: umbes 6.78x2.78x1.24cm/2.67x1.09x0.49 tolli(LWD)

Aku mahutavus: liitium-polümeer aku 380mAh

Pakkeleht:

1tk * Väike Mobiilne Telefon

1tk * aku

1tk * laadimiskaabel

1tk * Kasutusjuhend

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Sundimatu Suhtlemine: Nautige vabadust käeulatuses.Meie eakad mobiiltelefoni boasts kompaktne ja stiilne disain on väikesed nupud, paigaldamise mugavalt oma käsi, tasku või käekotti.Jääda ühendatud koos oma lähedastega kõikjal ja igal ajal kõrge kvaliteediga heli ja selge ekraan.

2.Peen Stiil ja Mugavus: Meie eakate mobiiltelefoni boasts elegantne välimus ja mugav käepide.Koos dual card dual standby, võid kergesti pettus vahel isiklike ja töö kontaktid.Kaasajastada oma kommunikatsiooni stiil.

3.Vintage Design: Kogemus lööklaine minevikust meie Eakate Mobiilne Telefon on "Vintage Stiil".Sujuvalt segu kaasaegse ja retro selge ja ere ekraan ja suurepärane ekraan, mis tuletab meelde, telefonid alates põlvkondade enne.

4.Lihtne Kasutada: Varustatud must-have side funktsioone, nagu numbrid, texting, salvestamise ja valveseadmed, see mobiiltelefon eakatele on silmapaistev LED valgus, mis valgustab pimedas.Selle unikaalne disain ja kasutajasõbralikud omadused teevad suhtlemine vaevatu pensionärid.

5.Keel Vabadus: Ühendage lihtsalt meie eakate mobiiltelefoni, mis on ette nähtud ülemaailmse kasutajad.Toetab 24 keeles, sealhulgas inglise, prantsuse, hispaania, vene, saksa, itaalia, araabia, ja rohkem, on sul võimalik kasutada seda sujuvalt kõikjal maailmas.

Brändi Nimi tmddotda
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *