Ins Kuu Projektsioon Lamp Taust Projektor Öö Valguses Foto Prop Seina Tuled Sünnipäeva Kingitus Partei Teenetemärgi Magamistuba Decor

€12.21 €7.33

Sku: w71951
Kategooria: Tuled & Valgustus

Ins Kuu Projektsioon Lamp Taust Projektor Öö Valguses

Foto Prop Seina Tuled Sünnipäeva Kingitus Partei Teenetemärgi Magamistuba Decor

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Multi-funktsiooni Nuppu Atmosfääri Kerge

Võimsus: 30W

Laadimisindikaator Põleb: Laeb Roheline Tuli Vilgub

Täis Roheline Tuli

Laadimisaeg: 3~4H

Tehnilised andmed:

1. Ei Värelus ja Kõrge Heledus: LED interneti kuulsus kaamera valgust eesmärk on likvideerida hubisev pildistamise ajal, mobiiltelefonid või kaamerad.See annab suure heleduse ja stabiilse vooluga väljund, mille tulemuseks on kõrge kvaliteediga pildid.

2. Tsükli Laadimine: LED interneti kuulsus kaamera valgus toetab laadimise tsükkel, mis tähendab, et seda saab laadida ja kasutada kohe, ilma muretsemata, kaabli pikkus.Lamp on ka super pikk aku kasutusaeg 3-6 tundi, mis võimaldab teil kasutada seda pikka aega ilma katkestusteta.

3. Pikk Aku kasutusaeg: lamp võib töötada kolm tundi ühe laadimisega, mis pakub sulle piisavalt aega, et töötada tuli.Tsükli laadimise funktsioon tagab, et teil on alati võimu saadaval, kui te seda vajate.

4. Paindlik Kasutamine: lamp on mõeldud traadita ühendus, mis võimaldab teil kasutada seda traadita side abil live, ringhäälingu või täida valguses.Lambi kere on ka eesmärk on olla paindlik, mis võimaldab teil reguleerida valgust vastavalt vajadusele.

5. Mugav Disain: LED interneti kuulsus kaamera valgus on mõeldud, et oleks mugav kasutada, lihtne ja intuitiivne disain.Lambi kere on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, lisades, et üldiselt selle edasi kaevata.Paindlik voolik võimaldab lihtsat painutamine ja liikumist, mistõttu on lihtne kasutada erinevates olukordades.

Komplekti Kuulub:

1*kerge 1*data Kaabel 2*liimi Raud Leht

või

1 * Väike öösel tuli 1 * USB laadimiskaabel

Sündmus Elutuba
Toote Tüüp LED Torud
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi RYRA
Sertifitseerimine ce
Kuju Baar

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *