Aed Käärid Professionaalne Branch Käärid Terava Pügamine Käärid Puu Trimmerid Käsi Clippers Aed Nokk Käärid aed tarvikud

€17.82 €8.91

Sku: w69366
Kategooria: Tööriistad

Bullet Punkte:

1. Kvaliteetne Materjal: Valmistatud kõrge-kvaliteet mangaanterasest, Aed need Käärid on tugev ja vastupidav, mitte vigastada, ja ohutu kasutada.Neid saab lõigata läbi oksad ja varred kergust, mis annab teile sujuv ja puhas aiandus kogemus.

2. Vaevatu Pügamine: suurepärane kõvadus ja tugevus, Aed need Käärid saab lõigata läbi kõik paks või õhuke filiaalid kergust.Labad on valmistatud kõrge kvaliteediga terasest hea teravus, tagades sujuva ja puhta lõika iga kord.

3. Reguleeritav Ava Laius: Aed Need Käärid on lihtne kohaldada jõusse, kuna need on varustatud piduritega, mis aitab teil hoida neid kindlalt.Te saate ka kohandada ava laius labad, et see sobiks teie vajadustele, kas soovite lõigatud pool-avatud või täielikult avatud.

4. Lihtne teha: Aed Need Käärid on kompaktne suurus, mis ei võta ruumi ja on lihtne säilitada.Saate teha neid kuskil teil on vaja kärpida oma taimed või lilled.

5. Laialdaselt Kasutatakse: Kas sa pead sisekujundus potitaimed, ploomi puu puud, või kujundada oma haljastus, need käärid hakkama saavad kõik.Nad on laialt kasutatavad pügamine jämedad oksad, roosid, põõsad, ja rohkem.

Kirjeldus:

Nende Pügamine Käärid on must-olla aiandus tööriist!Suurepärane kõvadus ja tugevus, ja reguleeritav ava laius, nad on ohutu kasutada ja sobib korrastamist potitaimed ja haljastus.Pluss, nad ei võta liiga palju ruumi oma tööriistakomplekt.

Kirjeldus:

1. Toote materjal: mangaanterasest

2. Toote mõõdud: 21*6.5*2cm

3. Toote kaal: 240g

Toodete Nimekiri:

1*Aed Käärid

Märkused:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Mudeli Number Aed Käärid
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi PW VAHENDID
Pügamine Vahend Tüüp Pruners
Materjal Metallist
Viimistlus Ei Ole Kaetud

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *