2X 300 Miil Vahemikus Antenn TV Digital HD Skywire 4K Antena Digitaalne Sise-HDTV 1080P

€13.41 €8.04

Sku: w69011
Kategooria: Koduelektroonika

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

Olete pakkumise kohta täiesti uued, Kõrge Kasum KORTER paber õhuke Disain SISERUUMIDES HDTV TV antennid.Need antennid on ideaalne kohtades, kus on hea signaal, kuid kui te ei saa või ei tohi panna väline TV antenn.Kui teil on rohkem kui telekast on parem kasutada ühte antenni per TV jaoks parima võimaliku vastuvõtu.Ka kasutades ühte antenni per TV teil vältida kiusame töötab juhtmed üle kogu maja.

Need antennid töötab suurepäraselt digi-TV komplekti, DIGITAL Converter Karbid, ja ka vanade analoog komplekti konks konverteri kasti.Seal on palju high definition üle-õhu HD programmeerimine paljudes valdkondades, kus saab nautida abiga see suur kasu antenn, ja sa ei/'t maksma ennekuulmatu Kaabli tasu selle eest.Palun kontrollige lingil, et näha, mida kõrglahutusega programmeerimine on teie piirkonnas saadaval.

Digitaalne HD vastuvõtt on suur, kuid siin on probleem; erinevalt vana analoog süsteem digitaalse vastuvõtt on keerukam.Digitaalse sa kas saad hea vastuvõtu või saad midagi.Ei ole vahel.see on põhjus, miks võttes kasu antenn teeb kõik vahe.

Kas ma juba mainisin, et sa ei/'t maksma veoauto koorma raha saada true HD programmeerimine?Erinevalt kaabli või satelliidi kaudu, kelle HD programmeerimine on NII kokkusurutud, et HD-kvaliteet, on vaevalt seal; over-the-air HDTV pakub tõelist kristallselge kogemus.

Teade:Kui signaali kvaliteet on madal, reguleerida asukoht antenni või pöörake poole telejaamast.Te saate vaadata selge tv programm kuni signaali kvaliteeti saab parandada.

HD/DTV/UHF/VHF/FM Korter Indoor Antenna

HD/DTV/VHF/UHF/FM-Raadio Valmis

HDTV 1080P, 1080i, 720P Tugi

Sagedus Vahemikus UHF/VHF-54-50 870 MHz

Polarisatsioon:Linear

Täielik Bänd DTV/VHF/UHF Vastuvõtja

Takistus:75 Oomi

Saada 5dB (Max)

Space Saver

Märkus:parima vastuvõtu,palun kontrollige järgmisi nõuandeid

Pannes antenni suurem või lähedal/akna võib tulemuseks on parem vastuvõtt.Peate uuestiskannimiseks kui sa liigutad antenni.

Kui te kasutate flat HDTV, palun mine läbi oma tv käsitsi veenduge, et teie TV on saadaval w ith sisseehitatud tuuner tasuta vaadata.

Veenduge, et te kasutate HD-vastuvõtja; muidu ei ole HD kanaleid võib olla kiirenenud.

Palun lugege vastuvõtja käsitsi.

Sa pead retune oma tasuta vaadata-Telerid ja digitaalne vastuvõtja moodustavad aeg-ajalt, et tagada olete saanud kogu teenuste kättesaadavus.Virittämistä võtab ainult paar minutit aega ja saab teha koos puldi.

TV vastuvõtu võimsus sõltub kaugus seas oma lihvida,edastamise torn ja Ümbritsevast keskkonnast.

Hooldus antenn,palun kasutage pehme lapiga lahjendi kerge pesuvahendiga puhastada oma kesta.

värv:must

Materjal:PC

mõõdud:22*3cm

Pakendi Sisu:

2 * 300 Miil Vahemikus TV Antenn

2 * Liides

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Brändi Nimi SODIAL
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *