2X Naha Õmblusmaterjalid Training Kit Pad Õmblusmaterjalid Training Kit Õmblusmaterjalid Pad Trauma Tarvikud Praktikas ja Koolitus Kasutamine

€24.86

Sku: w65713

TAVA ÕMBLEMINE Haavad See õmblusmaterjalid pad annab teile mitmesuguseid lõikus ja õmblusmaterjalid laade harjutada õmblemine.11 erinevat haavu eri sügavuste ja liikide, seal on palju õppida.Lisaks saate kasutada skalpelli luua või muuta haavandid, et see sobiks teie praktilised vajadused.

KORDUVKASUTATAV KUNI 100 KORDA Mõeldud, vastupidav, õmblusmaterjalid pad saab kasutada kuni 100 korda ja võib-olla rohkem kui sa kohtled seda hästi.Ettevaatlik õmblus tööd ja hoolikas eemaldamine õmblused hoiab oma õmblust pad vaadates nagu uus.Hooletuse või halva tehnoloogia saab vähendada oma funktsionaalne elu.

See õmblusmaterjalid padi on mõeldud jäljendama inimliha, ja on ehitatud vastavalt 3 kihti imiteerida nahk, rasv ja lihased.Materjal on tihe ja samas kerge ja pehme andes realistlik tunne, kui harjutada, eriti kui seal on täpsem vastupanu nõel ja niit.

ÕPETAMINE JA PRAKTIKA Koos sisselõiked eri sügavustes ja erineva suurusega, see õmblusmaterjalid pad on ideaalne õpetamine.See on suurepärane viis, kuidas näidata, eri tüüpi sisselõiget, Et õmblusmaterjalid pad on hügieeniline ja kaasaskantav alternatiivsete harjutamiseks õmblemine ja muud liiki ravi.

suurus:17.5*12cm

Materjal:Silikageel

värv:Foto Värv

Pakendi Sisu:

2 * naha mudel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *