Auto Sinine Hammas Vastuvõtja Sinine Hammas FM-Saatja Sinine Hammas Vastuvõtja Auto Müra Tühistamises Sinine Hammas Auto Adapter Wireless

€9.51 €4.28

Sku: w63646
Kategooria: Tagaklaasi

Upgrade oma auto audiosüsteemi meie Auto Sinine Hamba-Vastuvõtja.Nr laadimine on vajalik koos automaatselt kindlaks muusika faile funktsioon.Signaal jääb stabiilne ilma stuttering, mis annab häid tulemusi.Sisseehitatud mikrofon, võimaldab käed-vaba helistamine on imelihtne.Kogeda kvaliteetset heli ilma probleemideta.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Sinine Hammas Auto Adapter

Sinine Hamba versioon: Sinine Hammas 5.3

Sinine Hamba protokoll: A2DP/AVRCP

Ülekande distance: 10~15m

Sisend pinge: USB-DC5V

Toodete Nimekiri:

1 x Sinine Hammas Auto Adapter

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurepärane Nr Laadimine: Meie Sinine Hammas Auto Adapter ja uuenduslikku disaini, mis integreerib sujuvalt oma auto kaardi pesa.Pingevabalt nautida wireless muusika ja kõnede ilma maksustamise või räpane juhtmed.

2.Vaikne Muusika Taasesitus: oma võimet tuvastada ja muusika faile eri marki TF kaarte, meie Sinine Hammas Auto Adapter annab võrratu muusika kogemus.Lihtsalt plug and play nautida lugusid õues.

3.Sagedus Reguleeritav: Muuta teie auto audiosüsteemi meie Sinine Hammas Auto Adapter.Reguleeritava sageduse ja stabiilne signaal, see FM saatja võimaldab teil pingutuseta stream muusika teie telefoni või muid seadmeid peale iga FM-sagedus vahemikus 87,5~108MHz.

4.Käed-Vabad Helistamine: Sinine Hamba Auto Adapter pakub sisseehitatud mikrofon ja käed-vabad valjuhääldi funktsioon kristall-selge kõned.Jääma teedel ohutu kätega ratta ja lihtne kõne sellele vastamata kõnest, või kordusvalimist juures vajutage nupule.

5.Täiustatud Ühenduvus: Kasutades täiustatud Sinise Hamba 5.3 tehnoloogia, see auto adapter tagab kiirema ülekande kiirus, selgem heli kvaliteeti, suurendada jõudlust ning sujuv ühilduvus oma mobiiltelefoni.Kogemus katkematu muusika ja käed-vaba helistamine autos.

Brändi Nimi zama
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *