Kerge kuni Bobbers Öö Kalapüügi Elektroonilise Kalapüügi Hõljub Öösel Valgustatud Hõõguv Bobbers Kõrge Heledus Bobbers Kalapüügi Vahendiks

€6.45 €4.52

Sku: w56463

Kerge kuni oma kalapüügi kogemusi nende LED Kalapüügi Bobbers.Nad ei ole lihtne murda ja on pehme kuma, mis ei ole pimestav üldse.Need Valgustatud Kalapüügi Bobbers on ideaalne öine kalapüük ja võib võtta kõikjale.Püüda rohkem kala koos nende bobbers!

Kirjeldus:

Toote nimi: LED Kalapüügi Bobbers

Toote materjal: ABS

Toote kaal (umbes): kogukaal 10g, neto kaal 0.8 g/tükk

Toode värv: punane, roheline

Sobitamine aku: 2 CR322 patareid (kaasas)

Pakendi meetod: Paber kaardi bubble shell 2tk/mälukaart

Pakkeleht:

LED Kalapüügi Bobbers * 2 (patareid kaasas)

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Karm ja Lõhn-Free: Need LED kalapüügi bobbers kasuta paks ja tugev ABS, mis on ohutu ja puudub lõhn.Nad suudavad taluda mõju kalade hammustamine ja vee all, tänu nende tugev sitkus ja vastupidavus.

2.Naudi Öö Püük on Lihtne: Need bobbers süttib, kui kala lööb, nii et sa ei jäta mingeid meetmeid.Saba saab sära, muutes neid mugav ja mitmekülgne öö kalapüük.

3.Hõõguv Kalapüügi Bobbers Tume: Need kalapüügi bobbers on sujuv, kuid nähtavat valgust, mis võimaldab teil kalu, pimedas.Nad töötavad CR322 patareid ja on lihtne käsitseda.

4.Suurepärane Kingitus Valik: On Halloween, Jõulud, Karnevali -, sünnipäevad, ja Isa Päeval saad anda Valgustatud Kalapüügi Bobbers oma perede, sõprade või teiste lähedastega.

5.Peen ja Kaasaskantav: Meie LED bobbers on ilus versioon koos peen töö, mis meelitab ligi teisi anglers.Nad on ka väike ja kaasaskantav, nii et saate hoida neid mugavalt oma käsi, ja pakkige need lihtsalt oma püügivahendid.Saate kala öösel kõikjal soovite meie LED bobbers.

Positsioon Ookeani Kalapüügi Paat
Toote Tüüp Kalapüügi Float
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Kerge kuni Bobbers
Kategooria Oja Float
Materjal Plastik Ujuk
Float Tüüp Helendav Float

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *