Jujutsu Kaisen Momo Nishimiya Cosplay Carnaval Kostüüm Halloween, Jõulud Kostüüm

€39.47 €37.50

Sku: w55880
Kategooria: Mütsid & Mütsid

Soe meeldetuletus:

Umbes suurus:

Suurus on kujutatud konkreetse mõõtmise üksikasjalik spetsifikatsioon.Palun kontrollige spetsifikatsioonid enne tellimuse esitamist.Sest meie ehted on käsitsi valmistatud,see võib olla 3-5cm viga.Kui te ei leia sobivad toodet ei sobi,võite ühendust otse meiega.

Umbes värv:

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, nagu värvus kaaluda, ekraan,valgustus,taust jne.Siiski,kui te arvate, et punkt saanud on vale värvi,palun võtke meiega ühendust, et näha, kas tagasi on võimalik.

Umbes tollimaksu:

Maksud on makstud ostja poolt.Toote hind ei sisalda kohustust. (Välja arvatud riikides, nagu näiteks Euroopa Liit.)

Umbes custom size: Enamik meie tooted on kohandatav.Kohandamine tasud erinevad tooted on teistsugune.Võtke palun ühendust meie klienditeenindusega enne ostu.

Komponent: kleit, kaelakee,

Suurustabelit

Müügijärgne teenindus

Kohaletoimetamine: Mõnikord on võib olla natuke aeglane rahvusvahelise logistika.Aga ärge muretsege,vaid võtke meiega ühendust laiendada ostja kaitset aega.Ka meil on kontakt express et aidata teil leida oma paketi.Kui see oli kadunud,me saata või anda teile täieliku toetuse.

Kvaliteet: Kui sa saad kostüüm,kui on küsimusi,palun võtke meiega ühendust, esimene,ja teha fotosid ja me kinnitage see.Kui seal on mõned küsimused,me anname teile osaliselt tagastamist, kui hüvitist,või võite saata see tagasi,me anname teile kogu toetust.

Suurus: Palun veenduge, et teie suurus on õige,teeme kostüüm vastavalt suurusele, mida sa annad meile.Kui sa annad vale suurus,sa ei saa seda kanda, kui saad.Palun võtke meiega ühendust,saame vahetada seda sinu jaoks.Aga sa pead maksma kaupa.

Tagasiside

Teie tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul kostüüm olete saanud,palun jätke a 5 star positiivset tagasisidet.Kui te ei ole rahul,palun võtke meiega ühendust esiteks,me tegeleme sellega ja annan teile rahuldava lahenduse.Aitäh.

Tegelased Momo Nishimiya, Koomiksitegelast Kostüümid
CN Anhui
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Komplekti, Kostüümid
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Allika Tüüp anime
komponendid Kleidid
Materjal Polüester
Brändi Nimi cosersuki
Mudeli Number KLF-021909
Erilist Kasutada Kostüümid, Kostüümid Ja Tarvikud
Sugu Unisex
Osakonna Nimetus Täiskasvanud

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *