Eest DOOGEE S95 PRO Esi Klaas Ekraani Objektiivi 100% Originaal Esi-Touch Ekraani Klaasi Välimine Objektiiv DOOGEE S95 PRO Telefon+Tööriistad.

€11.27

Sku: w54159
Kategooria: Mobiiltelefoni Osad

iPartsupplier Ltd Soojalt Tervitada Teid!

Tegelik Toode Fotosid!Reaalne kirjeldus!

Rohkem kui 5 aastat tööstuse kogemus!

Parima Kvaliteediga, katsetada ükshaaval enne shipping!

[Selline Märkus:]

1. Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.Me lahendame selle ka teile.Palun ärge avage vaidluste juhuslikult , muidu salvestatakse nii, nagu halb krediidi, mida meie, www.asterek.ee, ja ka Hiina Müüjad Liigas.Ja olla blokeeritud.

2. Toode saadetakse kaudu Ühtegi Registreeritud tavapostiga automaatselt, kui valite tasuta kohaletoimetamine; kui teil on vaja tracking number , siis palun vali Rootsi Posti või Hiina post air mail .

Eest DOOGEE S95 PRO Esi Klaas Ekraani Objektiivi 100% Originaal Esi-Touch Ekraani Klaasi Välimine Objektiiv DOOGEE S95 PRO + Tööriistad + Liim Märkus: tegemist ei ole puutetundliku ekraaniga, ilma flex kaabel.Tehnilised andmed: 1. Uute Varuosade eest DOOGEE S95 PRO . 2. Kõrge Kvaliteet, koos Jälgimise Numbri. 3. Katsetatakse ükshaaval enne shipping, töötavad ideaalselt. 4. Toimetaja jooksul 5working päeva pärast kinnitama makse. 5. Suur kogus laos. 6. Suurepärase pärast-müüki teenust. 5. Kirje ei pruugi olla sama, nagu pildid kogu aeg, sest see ei ole alati sama tootepartii, ja mõnikord tehase parandab tootmise tehnikat muuta.Seega see on normaalne, palun ärge muretsege, et kui seal on väike vahe.Pakett sisaldab: 1 tk x Esi klaas DOOGEE S95 PRO Tasuta Kingitus : 1set x AVAMISE VAHENDID 1 x liim

Brändi Nimi iParto
Mudeli Number Eest DOOGEE S95 PRO 6.3"
Ekraan > 3"
Tüüp Ees Klaasist Objektiiv
Pakendi Kaal 0.200kg (0.44lb.)
Päritolu Mandri-Hiina
Üksuse Tüüp Tükki
Pakendi Suurus 19cm x 12cm x 7cm(7.48in x 4.72in x 2.75in)

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *