M/L/XL Tuulekindel Reel Kott Kalapüügi Ratta Hoidmine Kaitsev Ümbris Pöörleva Ratta Kott Special Road-Aasia Parv Kalapüügi Ratta Kate

€5.52 €3.75

Sku: w50301

Omadused:

1. Premium Kvaliteet: Meisterdatud paks ja vastupidav imporditud nailon materjalist, meie kaitsev ümbris tagab pikaajalise kaitse oma spinningurullid.

2. Mitmekülgne Disain: Eesmärk on mahutada nii varraste ja reel transistor ja üksikud rullid, varruka see pakub paindlikkust, kuidas te soovite, et säilitada ja kaitsta oma püügivahendite.

3. Turvaline Sobivus: elastse ja kallistama sobi, varruka tagab turvalise hoidke oma spinningurullid, vältides igasugust juhuslikku kahju, transpordi või säilitamise ajal.

4. Mugav ja Lihtne Kasutada: Lihtsalt tõsta oma reel või varraste ja reel combo arvesse kaitsev ümbris vahetu kaitse.Ideaalne nii kutse-ja amatöör anglers.

5. Kõik Ilm Kaitse: kaitsta oma spinningurullid tolmu, mustuse, kriimustuste ja teiste võimalike kahjude eest, mis on põhjustatud karmi keskkonna tingimused, tagades, et neil viibimise top seisukorras.

6. Kerge ja Kompaktne: ümbris on kerge ja lihtne kaasas kanda, mistõttu on ideaalne kalapüük, telkimine, või ladustamiseks lahendada kastid või seljakotid.

Kirjeldus:

Materjal:nailon

Pakett Sisaldab:

1 x kalalaeva ladustamise varrukas

Pange Tähele,:

Tänu ekraani heleduse ja valguse heledus ja paljud muud tegurid, tõelist värvi kauba võib olla veidi erinev värv pildil.

Palun võimaldada kerge kõrvalekalded mõõtmise andmeid.

Rack või Mitte No
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi JETTING

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *