Wifi 6.8 Tolli Zigbee Gateway Panel Puutetundlik Kontrolli Tuya Smart Seade Smart Kingitus

€272.74 €204.56

Sku: w41623
Kategooria: Kodu

MÄRKUS:smart panel ei saa otse tegutseda lüliti funktsioon, et muuta paneeli saab kontrollida valgustus korrigeerimine on vajalik, et meie valgus lüliti peab olema intelligentne ja saab ühendada tuya RAKENDUS ja seejärel sünkroonida andmeid, et intelligentne paneeli kaudu Tuya APP, ja valige stseen, nii et me saame aru, et kogu maja intelligentne kontrolli igal ajal.

LIHTNE SMART HOME KONTROLLI KÕIGILE: UUS UUENDADA DISAIN,Sisseehitatud kõlar ja mikrofon,toetada video uksekell two-way intercom.Kvaliteetne puutetundlik paneelid sisseehitatud Tuya Smart APP lihtne, igaüks kodus kontrollida populaarne arukate seadmete, valgustus, lukud, termostaadid, stseene ja rohkem lihtsalt.

TEE OMA KODU TARGEMAKS: saate seadistada erinevaid stseene ja lase eri smart home seadmete vastavad teie elu.Teil ei ole enam vaja otsida puldid kliimaseadmete kõikjal, ja teil ei ole vaja kasutada palju lüliteid.Teil on vaja ainult puuduta sisenedes ukse ja romantiline õhtusöök lisatakse.Lihtsalt õigus soe valgus, rahustav muusika ilmuvad kohe.

TUYA TULED & SMART LOCK CONTROL: Nüüd kõik kodus saab hõlpsasti sirvida ja mängida muusikat eri brändi kõlarid, kontrolli kõikjal smart tuled koju, ja avada uks ühilduva smart lock-kõik, ilma, telefon.

INSTALLIGE RAKENDUS, mida SOOVITE: võite panna TF kaart, siis saate alla Laadida mitmesuguseid rakendusi.

BLUETOOTH-ÜHENDUSE FUNKTSIOONI: Meie tooteid saab ühendada Bluetooth-üh. kaudu.Pärast edukat Bluetooth ühendus mobiiltelefoni terminal saab mängida bluetooth muusika kaudu vastuvõtva. (Pange tähele: meie toimkonna Bluetooth on ainult varustatud nõus funktsioon,Nr edastamise funktsioon).

LAIALDASELT RAKENDUSED: See nutikas paneelid on laialdaselt kasutusel erinevates Tuya tooteid, nagu näiteks lülitid, stseen lülitub sisse-välja lüliti, Dimmer lüliti, Kardin lülitid, RGB tuled, RGB valgus, Konditsioneer, Konditsioneer Töötleja, termostaat, video uksekell, kaamera.

Värv:must

Materjal:plastik

Pakendi Sisu:

1 x Smart Home Kontrolli Paneel

1 x inglise käsiraamat

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *