Universaalsed VAHELDUV-ja Lekke Detektor Värvi kõrge kvaliteedi päevavalgus oil Leak Detector Test Värvi Agent Avastamiseks kliimaseade Auto

€11.23 €5.61

Sku: w35430
Kategooria: Elektriseadmed

Bullet Punkte:

1. Kiire lekke parandus: täites konditsioneer lekib tõhusalt selle ac päevavalgus lekke avastamise värvi, saate kokku hoida aega ja kulusid ja viia AC tagasi normaalse töö ilma laagri osad.

2. Laiendada Konditsioneer Elu: kasutades seda ac päevavalgus lekke avastamise värvi, saate vältida korduvaid remont ja lekke vältimiseks oma pikaajalise lekkimiskindlates ja kaitsev tihendus jõudlust, mis aitab pikendada elu oma konditsioneer.

3. Vaba kahjulikest ainetest: See ac päevavalgus lekke avastamise värvi on õrn ja ohutu nii inimestele kui ka keskkonnale.Ta ei ole kahju, metallist ja kummist osad või saasta AC süsteemi.See on tõhus ja usaldusväärne viis, et leida lekked oma AC süsteemi.

4. Tõhus lekke avastamise värvi: Kasutatud erinevaid remondi oma auto osad A/C süsteemi, nagu aurustid, kondensaatorid, alumiinium torud, kummist torud, ja O-rõngad.Lihtsalt lisage värvi süsteemi ja saan seda teha üks kord.

5. Universaalne Ühilduvus: See ac päevavalgus lekke avastamise värvaine töötab R134a ja muud külmutusseadmed, ja ei häiri avastamise mõju.See sisaldab kontsentreeritud päevavalgus agent, mida saab kergesti näha UV-valguses.See on kooskõlas PAGs, estrid ja jahutus-õlid, ja ei mõjuta normaalset tööd.

Kirjeldus:

1. See fluorestseeruv värvaine lekke avastamise õli on mugav ja tõhus viis, et leida ja lekke vältimiseks oma auto A/C süsteemi.

2. See töötab erinevate auto A/C, nagu R134a, R1234yf, ja hübriid.

3. See on õrn ja turvaline oma autot ja keskkonnale.

4. Sa ei pea lahti kõik osad.

Kirjeldus:

1. Nimi: kontsentreeritud päevavalgus esindaja

2. Maht: 5 ml 120ml 40ml

3. Materjal: fluorestseeruv õli

4. Vedel värv: roheline fluorestseeruv

Pakett Nimekiri:

AC Päevavalgus Lekke Avastamise Värvi * 1

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Toote Tüüp Kliimaseadmete Paigaldus
Mudeli Nimetus AC Detector
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Laius 3cm
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Päevavalgus õli
Toote Kaal 5g
Toote Kõrgus 3cm
Erilised Omadused AC Lekke Detektor Värvi
Kirje Pikkus 5cm

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *