2X EV Laadija Seina-J-Hook Kooskõlas elektriauto (EV) laadimiskaabel - Extra Protection (Must)

€18.03 €7.75

Sku: w31754
Kategooria: Elektriseadmed

KORRALDA OMA KAABEL - Seina J-Hook on usaldusväärne aksessuaar teie EV laadimiskaabel.See välistab juhtme jama ja silmusklambrid üles otsida oma garaaži.Samuti kavatseb kaitsta oma laadija kahjustuste eest.

Kaitsev Aksessuaar teie EV laadimiskaabel

Investeerimine kallis EV laadimisjaama on üks asi.Säilitada, kaitsta ja hoida see organiseeritud on teine lugu.See mitte ainult ei hoia oma laadija ohutu ja turvaline, kuid see muudab ka kindel, et teie laadimisala on puhas ja korras alati.

Mõeldud erinevate EV laadimine kaablid

Hoiab teie laadija ohutu

Mingit kaabli jama

Väga vastupidav

Betoonist või levy paigaldus

Ühildub Erinevate EV Laadimine Kaablid

Seina J-Hook töötab suurepäraselt erinevate EV laadimine kaablid.Millel on paigaldatud oma laadimisjaama on sama lihtne kui 1-2-3. Nr keerukaid tööriistu vaja installida kas betoonist või levy.See kannab kuni 40lbs, kui paigaldatud betooni ja kuni £ 20 kohta levy.

Korraldatud Laadimisjaama

Hüvasti nööri topid ja juhuslikult laadimine station.By üleminekuta kaabli ümber Seina J-Hook, teil hoida oma garaaž segadusega-free.See ka hoiab teie laadimiskaabel vaba alates on kahjustatud vihmavee või tolmu.

Ehitatud Viimase

Meie Seina J-Hook on äärmiselt vastupidav tarvik, et kaitsta teie laadimise kaabel võimalike kahjustuste eest.mis muudab sinu ideaalne EV laadimise lisaseade.

Me Toetame Täielikult Oma Elustiili

värv:Oranz + must

Materjal:metall

suurus:Toote suurus: umbes 88mm x 25 x 140mm

Pakendi Sisu:

2 x kaabel konksud

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *