2 Haagise Palli Chrome Plating Veokonks Palli Mount Vastupidav Ja Tugev Jõud Chrome Veokonks Palli Autod Ja Veokid

€38.26 €19.13

Sku: w28619

Otsin usaldusväärset puksiir lahendus, kui töötamine välitingimustes või maal?Otsida enam kui meie 2 Tolline Palli Probleemideta!Levinud ja lihtne kasutada, lihtsalt paigalda käepide oma sõiduki konks tasku turvaline puksiir.Usaldust meie salongis pakkuda usaldusväärsust, mida vajate pukseerimine oma auto.

Kirjeldus:

Toote nimetus: 2 Tolline Palli Probleemideta

Kuulliigendist suurus: 2 tolli/uut liikmesriiki 50,8 mm läbimõõt

Toote kaal: umbes 1000 g

Kandeosad: 3500lbs

Pinnatöötlused: kroomitud katmine

Pakkeleht:

2 Tolline Palli Teisaldatav Haagisekonks * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tagatud Jõudluse: Valmistatud vastupidav ja sitke teras materjali, meie 2-Tolline Palli Probleemideta pakub tasakaalustamata vastupidavus.Selle tahke ja paks ehitada tagab see ei ole lihtne murda, pakkudes ohutu ja turvalise puksiir kogemus, mistõttu see on ideaalne valik kõikidele teie puksiir vajadustele.

2.Tolmukindel Haagise Palli: See 2-tolline palli probleemideta eesmärk on seista vastu rooste ja corroding, isegi kui tööd maal või väljas.See on tolmukindel kate, et hoida see puhas ja vastupidav kroomitud pindade jaoks lisakaitse.See on ka vihma tõend, et sa ei pea muretsema ilmastiku mõjutavad selle toimimist.

3.Usaldusväärne Tugevus: Meie 2 Tolline teisaldatav haagisekonks, kui Pall on ehitatud karm vastupidavus, taluma suurt survet, et tagada ja säilitada puksiir ohutuse.Naudi usalduse vastupidav ja töökindel teisaldatav haagisekonks kõik oma rasketehnika-tollimaks puksiir vajadustele.

4.Kiusame Tasuta Äravedu: See 2-tolline palli salongis on varustatud eelnevalt kokku pandud palli pead, nii et saate lihtsalt paigalda käepide arvesse sõiduki konks tasku ja lihtsalt ühendage see haagis.Kaasas ka konksud ja aas sõrmed ette valmistada oma puksiir-seadmed.Mingeid tööriistu ega puurimist vaja, lihtsalt plug and play.

5.Valdav Kasutamine: Ühendage oma sõiduki väikesed praktilised haagiste vaevata metsa või õue selle usaldusväärne 2 tolline palli probleemideta.See on levinud ja lihtne paigaldada, mistõttu on ideaalne puksiir partner teie vajadustele.

Tingimus Uus
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *