Silikoon Kraanikauss Pritsmekaitse, 15.9x5.6x2 Tolline Kraan Matt Kraanikauss Lihtne Puhastada Segisti Vee Püüdja Köök

€3.74 €2.44

Sku: w28073
Kategooria: Kodu

Funktsioon

1.Silikoonist Materjal: Valmistatud pehmest silikoonist, mis ei ole lihtne murda, see Kraanikauss Splash Guard saab kasutada pikka aega ja sobivad erinevad valamu kuju.

2.Hoida Oma Köök Essentials Dry: meie kalle disaini, saate vältida pritsiva vee niisutavad oma countertop ja nõud.Vee-kogub satub äravoolu korvi alt, köögisegisti Mati saab lihtsalt tühi ja puhas.

3.Lihtne Vee Filtreerimiseks: tugev magnet disainiga Taga Valamu Splash Guard saab automaatselt vaakum-lukk valamu serva ja ei ole lihtne suunata.Filter augu konstruktsioon võimaldab läbi voolata sujuvalt ja takistab ummistumist.

4.Lihtne Puhastada: võite loputada see Silikoon Valamu Kraan Matt Splash Guard otseselt veega või pese see puhastusvahendiga, kui vaja.See on valmistatud vastupidavast ja veekindlast materjalist, mis takistab peitsi ja lõhnad.

5.Laialdaselt Rakendused: Kas te peate splash guard oma talumaja, baar, vannitoa või köögi valamu, Valamu Splash Guard Taga Kraan võib vastata teie vajadustele.See on lihtne paigaldada ja eemaldada, ja see võib takistada vett pritsiva

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Kraanikauss Splash Guard

Materjal: Silikoon

Suurus: umbes 40.3*14.3*5.4 cm

värv:must.hall

Toodete Nimekiri:

1*Kraanikauss Splash Guard

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

Brändi Nimi HELTC
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *