Jõulud Käsitöö Ornament Komplektid Kiiresti Kuivav Värv Oma Komplekti Stress Relief DIY Crystal Ripats Komplekt Käsitöö Tegevust Lastele

€14.42 €7.21

Sku: w27596

Vallandada oma loomingulisust meie krohv, käsitöö värvi!Ideaalne kultiveerimismaterjali käed-võime lapsi, kui luua hämmastav jõulukaunistused.Kiiresti kuivav ja lapse-sõbralik, neid käsitöö on kindel, et pakkuda lõputu tundi lõbu.

Kirjeldus:

Nimi: Jõulud käsitöö

Pakendi suurus: (ligik.)24.5*19.5*4cm/9.65*7.68*1.57 tolline

Bruto kaal (ligik.)200g

Pakkeleht:

Jõulud käsitöö*1 set

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kasvatada Käed-Võime: Käsitöö jõulukaunistused nõuab pidevalt käed ja koordineerimine.Koos regulaarse praktika, võite parandada oma motoorseid oskusi ja käe-silma koordinatsiooni.See tõstab teie usaldust oma võimeid, vähendada igavus, ja arendada kannatlikkust.

2.Loominguline Kingitus: Anduma oma lapse loovuse meie Jõulud käsitöö - täiuslik ainulaadne kingitus andes, ja tähistame pidulik hooaja.Poisid ja tüdrukud võivad olla lõbus teha kaunistused, kaardid, pärjad ja rohkem, kuigi samal ajal arendada oma kunsti oskusi.

3.Värv Kuivatatud: Meie Jõulud käsitöö lihtne ja kiusame tasuta kaunistus.Kiiresti kuivav, no-bake milles liimi ja värvi kuivatatud savist teha crafting imelihtne.Ei ole keeruline vajalikud toimingud nii saab vallandada oma loomingulisust ja nautida pidulikud!

4.Loominguline Disain: oletame, et teie lapsed saada salakaval see pühade meie Jõulud käsitöö.Väljapressimist disain on täiuslik vähe käsi, mistõttu on lihtne neid luua oma pidulikud dekoratsioonid.Saada valmis mõned DIY lõbus!

5.Lai Rakendus: Luua uimastamist jõulukaunistused nende peen crystal ripats võti ketid.Neid võib riputada oma aknad, seinad, või Jõulupuu lisada pidulik touch koju.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *