3-in-1 Universal Vee Kraanid Uus Multifunktsionaalne Vannituba Manus Dušš Pea Vask 360° Pöörlev Kraan Kodu Vask,ABS 1set

€10.94 €7.33

Sku: w27497
Kategooria: Kodu

Tehnilised andmed:

Nimi: Mitmeotstarbeline, Universaalne, Vee Kraanid

Värv: Hõbedane Blcak

Stiil: lihtne

Materjal: Vask,ABS

Suurus:12*8*6.5 cm/4.72*3.15*2.56 aastal

Kasutamine: pesta käed, peske nägu, kuristama, puhas esemed.

Pakett sisaldab:

1× Kolme funktsiooni diverter valve

1× Dušš peaga

1× Dušš pea voolik

1× Nr puurimise dušš sulg

Funktsioon:

1,Mitmeotstarbeline, Universaalne, Vee Kraanid:See 3-In-1 Multifunktsionaalne Kraan koos 360° Pöörlev Kraan ja Massaaž Dušši Pea on varustatud 360° pöörlev kraan ja massaaži dušš pea, mida saab kasutada igapäevane näo pesemine või suuvesi ning kiire juuste pesu kraanikaussi.

2,Mitmeotstarbeline:Mitmeotstarbeline, Universaalne, Vee Kraanid on kasutatud edevus, vannitoa kui ka köögi kraanikauss.Aitab puhastada käed ja köögivili; kasutada vannitoas valamu, võite pesta juuksed ja nägu kergemini.Samal ajal, universaalne Valamu Kraan Igapäevaseks Pesemiseks võib puhastada valamu rohkem, mugavalt.

3,Kahe Vee Voolu Režiimid:See Mitmeotstarbeline, Universaalne, Vee Kraanid on unikaalselt kavandatud 2 vee voolu režiimis.Ta saab kiiresti puhastada objekte, erinevatel liikidel on erinev mõju, käsi pesta, pesta nägu ja suu ning puhtad elemendid.

4,iga Päev Pesemise Režiim:Lülitab lüliti ja tõmmake otsik pöördlüliti kraan võta iga päev pesemise režiim. 360°pöörlev vee väljalaskeava, saate pesta oma nägu ja suu ei käsi.Ole ainult mugav, vaid ka säästa aega igapäevaseks pesemiseks.

5,Lihtne Paigaldada:See kraan saab kergesti paigaldada oma maja, sobitamine oma kraan.Seal on palju režiime valida, mugav ja turvaline.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *