Väljas Rippus Köis 22 Augud kaelapaela kinnitamine Riidepuu Telkimine Pikkus Reguleeritav Baldahhiin Riidepuu Matkamine Telk Tarvikud, 6.2 m

€11.01

Sku: w23501
Kategooria: Camping & Matkamine

Väljas Rippus Köis 22 Augud kaelapaela kinnitamine Riidepuu Telkimine Pikkus Reguleeritav Baldahhiin Riidepuu Matkamine Telk Tarvikud, 6.2 m#CATE025

Toote sellpoints

Stabiilne: konks on valmistatud kõrge kvaliteediga nailonist, mis on tugev ja vastupidav, mitte lihtne sandiks või murda, ja võib kasutada pikka aega.

Reguleeritav: Te saate reguleerida pikkust trossi vastavalt oma vajadustele, mis on väga sobiv kasutamiseks välistingimustes.

Uusim disain: kaelapaela kinnitamine on valmistatud ülitugevast nailonist materjal, mis on vastupidav ja kulumiskindel.seda saab kasutada väljas tegevusi nagu telkimine, matkamine, kalapüük, jne.

✨TAKE A LOOK!:6.2 m Väljas Rippus Köis 22 Augud kaelapaela kinnitamine Riidepuu Telkimine Pikkus Reguleeritav Baldahhiin Riidepuu Matkamine Telk Tarvikud

TOOTE OMADUS:✨ 1: objekti liik, meie toode on taskus, multi vahendid.Meie toode on valmistatud cn(päritolu).

PÕHJUSED miks OSTA:✨ Rippuvad telkimine: see võib olla riputatud köis, ja ei ole vaja muretseda kukkuda.saab ka riputada oma telgid või muud väljas esemed tagahoovis.

✨ Lihtne paigaldada: konks on lihtne paigaldada ja lahti.teil on vaja ainult selleks, et riputada see puu -, akna-või teistes kohtades, kus konks.

OSTJA ÜTLEB:✨ oli rakendatud mitu korda laagris üles riputada asju, et saada üks ja lihtne lahkuda asju telkimine või jätad ta oma meeldib mulle.

✨ Ma kasutasin selle kõrval võrkkiik anda lihtne juurdepääs tarvikud kuigi telkimine.

Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina
laius 2.5cm

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *