Auto Deicer Spray Sõiduki Lume Sulamine Ja Jäätõrje Agent Auto Jäite Lume Ja Jäätõrje Spray Jahutusvedelik Külm Kaitse Agent

€17.19 €8.59

Sku: w21641
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Bullet Punkte:

1. Jää Sulatamise Tehnoloogia: selle auto deicer spray, vaata jää kaob super-kiire.Oma kõrge kontsentratsioon tagab suurepärase lume sulamise mõju, mis takistab teisese külmutamine ilmselgelt tulemusi.

2. Täiustatud Jõudlus: See auto deicer spray saab tõhusalt jäite oma esiklaas või lukuaugu temperatuuridel nii madal kui -45°C, mis säästab teie aega ja vaeva talvel.

3. Tõhus Lahendus: hüvasti, külmutamine, autoklaaside meie auto deicer spray.Lihtsalt kohaldada seda ühtlaselt mattklaas, oodake paar minutit jää sulavad aeglaselt.Seejärel pühkige see kuiva rätikuga või flanellist.Lihtne kasutada, tõhus lahendus muretu talv.

4. Sobiv Rakendus: Sulata auto windprotects, peeglid, ja heitgaasi torudele või tegeleda rahaliste keyholes, ukselingid, majapidamis-klaas.Laialdaselt kasutatakse nii auto ja kodu rakendusi, see valem on talvine ilm must-have.

5. Täpsem Lahendus: ainulaadne klaasist valem, mida kasutatakse meie auto deicer spray takistab udustamine ja jäätumist, mis annab teile selge vaatevälja isegi äärmuslikes ilmastikutingimustes.Nautida ohutu ja mugav sõit meie arenenud lahendus.

Kirjeldus:

Meie jää sulama spray on just sulle!Koos külmumispunkt -45°C, see tagab selge visioon, mida sulav jää ja lumi oma esiklaas.Lihtsalt spray ja pühkige kuiva rätikuga või flanellist.Kasutatakse laialdaselt ja väga tõhus.Ideaalne ohutuks ja selge sõidu ajal talvisel perioodil.

Kirjeldus:

1. Toote Nimetus: Auto Decicer Spray

2. Maht: 500ml

3. Funktsioon: kiire lume sulamine ja jää eemaldamise, kesk-anti-freeze kaitse

4. Peamised koostisosad: jää sulamine agent, pindaktiivne aine, deioniseeritud vesi, funktsionaalsed lisandid, jne.

Pakk nimekiri:

Auto Deicer Spray*1

Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 500ml
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Effecient Deicer Spray Auto Esiklaas
Mudeli Nimetus Auto Deicer Spray
Toote Tüüp Külmumise Kaitse
Toote Kaal 500g

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *