Mood Lennurežiim Trükitud Käekott Naistele Tüdruk Õlakott Ostukott Vabaaja Reisikott Iga Päev Kott

€4.25 €3.39

Sku: w20670

modname=ckeditor --- TERE tulemast MEIE KAUPLUS--- Kui teile meeldib see punkt, palun lisage see oma ostukorvi; Kui soovid meie poest, palun järgige meie poest.Aitäh!Samal ajal juhime tähelepanu, et meie poodi, me sageli uuendada stiilis riided ja käekotid!! !Seal on palju moe hupparit t-särgid, Pika Varrukaga T-Särk Käekott !!!!!!Naudi oma shopping!!!

PRINGTING PROTSESSI :

Tänapäevased digitaaltrüki tehnoloogia, Pilte rohkem selge, enam reaalne.Iga käekott on valmistatud pehme, Veniv ja mugav kangas, mis ei saa kunagi kahaneb või fade!!

Lahe prindi Muster, See on ka väga lihtne kleit ja luua oma stiil.Fashion stiilne disain sobib iga päev kandma vedeleb hang-out kodus kandma pooled promfestivals kingitused, ja rohkem!

MATERAL: Lõuend

TÜÜP :Boutique käekott

TARNEAEG: Me laeva 48 tunni jooksul pärast tellimuse(Erilistel asjaoludel 72 tundi)

müügijärgne teenindus

Kui toode ei vasta kirjeldusele või on kahjustatud transportimise ajal, palun saada meile pilt ja me pakume täielikku toetust või saata teile uue toode.Kui pakend on kadunud või mõned tooted on kadunud, võtke palun meiega ühendust ja saada pilte.Me saata kadunud toote/et sa

Värv:Nagu pildil

Soe Nõuanded: Palun lubada, 1-3cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

Rohkem moe toodete, palun KLIKI Külastada Poodi modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Kandekotid
Peamine Materjal Lõuend
Muster Tüüp Kiri
Sugu Naised
Sulgemise Tüüp Nr tõmblukk
Stiil Casual

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *