Võtmehoidja Kerge Töö Maisitõlvikud Super Ere Led Taskulamp USB Laetav, Veekindel Mini Töötavad Tuled Matkamine Auto Remont

€11.63 €6.97

Sku: w20123
Kategooria: Camping & Matkamine

Meie mini portable LED taskulamp, sobib õues!5 valgustus režiimid ja tolmukindel disain, see pakub laia nurgaga, ere valgus, igas olukorras.Selle väike suurus võimaldab lihtne ladustamine ja transport, ja see on palju kasutusviise, alates matkamine kiire komplektid.

Spetsifikatsioon;

Materjal: alumiinium sulamist + PC

Suurus: 8.6*3.9*1.6 CM/3.39*1.54*0.63 AASTAL

Heledus: 500LM

Kaal: ca 45 g

Aku mahutavus: 500mAH

Patarei eluiga: 5 tundi

Käik seisukohad: peamine kerge, tugev valgus - nõrk valgus - punane ja sinine vilkuma - abimaterjalid valgus tugev valgus - nõrk valgus

Lisafunktsioonid: ellujäämise vile, avaja, võti auk, akna-sirp, hoiatus tuli

Pakkeleht:

1* Mini Led Taskulamp

1* Kaabel

Vaata rohkem toote detailid

1.Võimas Valgustus: Hooplemine 500 luumenit, see keychain kerge töö pakub suure-töötav valgustus igal hämaralt valgustatud ruumis.Kogemus, hea nähtavus ja suurem selgus töötades oma sõiduki, leida oma võtmed, või uurida vabas õhus.

2.Mitmekülgne ja Mugav: Nautida rahu meeles, see keychain kerge töö sinu kõrval.Oma tugeva magnetvälja adsorptsiooni ja karabiin disain teeb lihtsaks teha ja lisada mis tahes metallpindade, tagades usaldusväärse valgustus, kui sa seda kõige rohkem vajavad.

3.Multi-Eesmärk on: Kas te peate ere valgusvihk, päevasõidutulede kuma, vilkuv märk, või punane tuli, see kerge töö on 5-valgustus režiimid täita oma erinevaid vajadusi.See on lihtne vahetada režiime lihtsa nupuvajutusega.

4.Täiustatud Heleduse: Meisterdatud vastupidav sulam ja PC materjalist see võtmehoidja kerge töö omadused, USB laetav aku ja tolmu-tõend, IPX4 veekindel disain.See tekitab ere valgustus, täiuslik valgustus üles oma auto, garaaž, või kämpingus tunni lõpus.

5.Mitmekülgne, Kerge Töö: Tooma see keychain kerge töö teiega oma järgmise camping või püügireisi, kasuta seda remont töökohti, või võtta ta jalutab koos oma koera.Oma sobivust erinevate tegevuste ja vastupidav ehitus absoluutseks must-have.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *