2023 high-end 3D-kolmemõõtmeline peep varba kingad tikitud prantsuse tülli pits, Euroopa ja Ameerika heavy industry rant toru kleit/5y

€219.89 €114.35

Sku: w20097

Tere, kes külastavad minu pood!Uus kauplus tutvustusi, tere tulemast patronize Täname shopping meie poe - me loodan, et te nautida oma ostu!

High-end riide, esmaallikast allikas, tehase otsene müük.kvaliteedi tagamine.

Kõik toodete pildid on see pood on 100% reaalne kaadrid, kuid erinevad valgus, nurk, shooting keskkonna-ja kontrastsuse, seal on mõned värvi erinevus, mis ei kuulu kontrollitav vahemikus ja tegeliku toote värv ei vasta.Toote Kirjeldus: 1. Kangas: Pehme võre, Litrid, helmed toru, hea laotama! ! 2. Laius: 1.3 meetrit fikseeritud laiusega (üks yard=0.91 meetrit) 3. Elastsus/kokkutõmbuvus: puudub elastsus, stretchability, hea laotama, heas korras, hea nahk-sõbralikkus, ei tie 4.Kangas kasutamine: võib kasutada riiete, õhtukleidid, pulmad, laudlinad, akna ekraani kaunistused, jne., pilt on kerge värvi vahe. 5. Logistika: Free shipping DHL. 6. Hind: fikseeritud laiusega, osta kaua! !Üks on 1,3×5 kood, kaks on 1.3×10 kood, ja nii edasi!Kui te ei lõigata mitu tükki, see on kogu töö!Mõnes riigis võib-olla on gharge mõned import maksu tolli.Eriti Euroopas, kui tolli maks taotletakse, ostja on vastutav selle eest, kui ostja ei ole selge, sustoms ja lase parcelreturn.Me ei saa toetuse maksmist.

Materjal 100% Polüester
Komplekt Tüüp Jah
Funktsioon Öko-sõbralik, Vees Lahustuvad
Sündmus Pidu
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Toote Tüüp Pits
Technics Tikitud
laius 130cm
Teenetemärgi Litrid
Kanga Tüüp Võre
Mudeli Number jy-0208
CN Guangdong

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *