Kuulmatu Kamin Fänn, Seinale Paigaldatud Topelt Pea 12 Tera Ahju Ventilaator, Suurendab Soojuse Vereringet, Suurendab Mugavus

€38.60 €21.24

Sku: w20023
Kategooria: Kodu

Funktsioon:

【Uuendada Seinale Paigaldatud Topelt Lõpus Korsten Fänn】: Suurem õhuvool: See on mootor, mis on spetsiaalselt selle jaoks ette nähtud ahju ventilaator ja topelt lõpeb 12 labad, pakkudes väga laia soojuse voolu, mis jaotavad soojust ahju tõhusamalt, ja väga Tõstatab toatemperatuuril kiiresti, sobib kõige kaminad.Märkus:Kamin fännid ei sisalda magnetid.Anname ära 2 klambrit, kasutage klambrit kinnitada, et ventilaator teie kamin.

【Energiasäästu Ahju Ventilaator:】Pole aku või elektrit vaja.See on powered by tekkiv soojus kamin või kamin ja suunatud põhja fänn sõita labad.Mida kõrgem ahju temperatuur, seda kiiremini juhtlabasid pöörata.Nr aku või elektrit vaja, eco-sõbralik, madal temperatuur alustada, madala kütusekulu kuni 17% kütusesäästlikkuse, nautida soojust ahi kiiremini.

[Uus disain, säästa ruumi】: Kui paigaldatud korsten, saate valida sobiva nurga all ja sobiv kõrgus ja ruumi kasutamise määr on oluliselt paranenud.

【Vaikse töö ahju ventilaator】: ahju ventilaator vähem kui 25 detsibelli, mis on väga vaikne.Te vaevalt kuulda.See parandab vereringet kuuma õhu ruum, mis suurendab mugavust.

【Ahju ventilaator töötemperatuur】: töötemperatuur on umbes. 50°C kuni 350°C (122°F 662°F), ventilaatori kiirus automaatselt reguleerib ahju temperatuur.Tulemus on kõrgeim, kui temperatuur jõuab umbes 250-300°C.

Kirjeldus:

*Materjal: Alumiinium

*Värvus: Must

*Arv ventilaatori labad: 12 tükki, topelt juhid

*Töötemperatuuri vahemik: 122°F 662°F (50°C kuni 350°C)

*Õhu maht: 160-200

*Müra: ≤25db

Kiirus: 1400rpm

*Toote mõõdud: pikkus: 225 (8.9 cm), kõrgus: 110MM (4.3 tolli), ventilaator läbimõõt: 110MM (4.3 tolli)

*Toide: Termoelektriliste moodul

Pakendi Sisu: 1 Seinale Paigaldatud 6 Dual Pea 12 Tera Kamin Ventilaatori, 2 Klambrit

Märkused:

1. Mitmete tegurite tõttu (nagu monitori eredus ja valguse heledus, tegelik värv võib toode olla veidi erinev pilt kuvatakse veebilehel.

2. Palun võimaldada väike manual mõõtmise vea andmed.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *