Goddes Skulptuur Skandinaavia Pantheon Vaik Kaunistused Freyja On Andnud Kuju Freya Norse Jumalad Nikerdamist Altari Heathe

€20.97 €14.89

Sku: w199837
Kategooria: Home Decor

Omadused:

100% täiesti uus ja kvaliteetne.

1. Selles Germaani mütoloogia, Odin (Vanadest norra Óðinn) on laialdaselt austada jumalat.Selles Norse mythology on saadud enamus informatsiooni jumal Odin seostatakse tarkuse, tervendamise, surma -, litsentsitasu, võllas, teadmisi, lahing, nõidus, luule, hullus, ja rune tähed, ja on Odin abikaasa.Frigg.Laiemas saksa mütoloogia ja paganism, Odin nimetatakse Wōden Vana inglise, Wōdan Vana Saksid, ja Wuotan või Wōtan Vana Kõrge saksa keeles, mis kõik on saadud rekonstrueerimine originaal Germaani nimi *wōđanaz.

2. THORs läbi haamer nimetatakse Mjölnir (välk), mis oli ehitatud päkapikud purustada mäed.Ta omab ka rauast kindad ja maagia vöö nimetatakse Megingjörd, et tappa oma vaenlasi.Need "relvad" travel temaga ostukorvi või vankris tõmbavad kaks suurt kitse.

3. Loki on salakaval jumal valetas aastal Norse mythology.Kuigi seda peetakse nominaalne liige jumalad, Loki kulub väga vastuoluline ja lõpuks unikaalne positsioon seas jumalad, hiiglased, ja muud liiki vaimsed olendid pre-Christian Põhjamaade religioon.

4. Selles Norse mythology, freyja on andnud (/ˈfreɪə/; Vana norra tähendus "(the) Lady") on seotud armastuse, ilu, viljakuse -, soo -, sõja -, kulla -, ja seiðr.

Kirjeldus:

Projekti Tüüp: Dekoratiivsed

Suurus: 22cmx9cmx3cm

Värv: Pruun

Materjal: vaik

Märkus:

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3cm, ja veenduge, et te ei pahanda, enne tellimist.

Palun mõista, et tänu erinevatele seisukohtadele pildid, värvid võivad olla kromaatilise aberratsiooni jaoks.

Pakett sisaldab:

1 x Dekoratiivsed

Materjal vaik
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *