Kolmnurk Halloween Tuul Kellamäng Dekoratiivsed Dekoratiivne Atraktiivne Kõrvits Pvt Risti Kolju Windchimes Kodu Tuul Kellamäng

€24.81 €12.40

Sku: w199726
Kategooria: Home Decor

Kirjeldus:

See elegantne tuul kellamäng annab rahustav ja pehme tune, mis lisab rahu selleks, et oma ruumi.Valmistatud vastupidavast materjalist, see talub elemente ning viimase mitu aastat.Konstruktsiooni eripärad võluv kõrvits aktsendid, mis on ideaalne Halloween.Hang ta lähedal oma akna ja nautida selle meloodia koos oma pere.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Kolmnurk Tuul Kellamäng

Materjal: raud

Suurus: ca 25*10cm/9.8*4in

Toodete Nimekiri:

Halloween Tuul Kellamäng x 1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lohutav Heli: See Halloween tuul kellamäng toodab võluv meloodia, mis loob rahustav õhkkond, ideaalne lisades elegantne touch teie kaunistused, pakkudes samas rahulikku lõõgastust.

2.Ainulaadsed Mustrid: Kaunistades oma hoovis on lihtne, meie Halloween Tuul Kellamäng featuring õudne kolju ja crossbones, kummitab kõrvits ja pvt kujunduse ideaalne seadistus spektraalne stseen.

3.Kõrge Vastupidavus: Ehitatud kvaliteetne ja kulumiskindel rauda, see Halloween tuul kellamäng on ideaalne iga ilmaga.Selle veekindel disain tagab nr rooste või pleegib.

4.Laialdaselt: See Halloween tuul kellamäng loob unikaalse atmosfääri.See võib olla riputatud uksed, seinad, aknad, puud, ja paljudes teistes valdkondades.See on must-have lisaks oma Halloween kujundusest.

5.Suurepärane Kingitus Valik: Meie Halloween Tuul Kellamäng, mille hirmutav kummitus disain on täiuslik festival must-have!Ideaalne loominguline kingitus oma sõpradele ja peredele.

Materjal Metallist
Stiil Modern Stiil
Teema Loomade
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *