Akrüül Akrüül Seina Kaunistamiseks Mood 5.3 Tolli Värviline Väljas Hoov Loominguline Akrüül Kaunistused Teenetemärgi Tuba

€7.89 €5.52

Sku: w199553
Kategooria: Home Decor

Toote nimetus: Akrüül Seina Kaunistamiseks

Materjal:Akrüül

Värv:värviline

Suurus: nii nagu on näidatud joonisel

pakett Hõlmab:

1 pc Akrüül Seina Kaunistamiseks 1.Kvaliteetne akrüül materjal: Seda seina kaunistamiseks on valmistatud vastupidavast ja esmaklassilist akrüül materjalist, mis tagavad selle pikaealisuse ja vastupidavuse kulumine.

2.Kaasaegne ja stiilne disain: elegantse ja kaasaegse disainiga käesoleva akrüül seina kaunistamiseks lisab puudutus elegants ja rafineeritumalt, et ükskõik millisesse ruumi teie kodus.

3.Lihtne paigaldada: oma kerge konstruktsiooni ja kaasas paigalduskomplekt, see akrüül seina kaunistamiseks saab kergesti paigaldada mis tahes seina pind ilma probleemideta.

4.Mitmekülgne decor: Kas sa tahad, et kuusk üles oma elutuba, magamistuba, kabinet, või muu ruumi, see akrüül seina kaunistamiseks on mitmekülgne töö, mis täiendab mis tahes interjööri stiil.

5.Pilkupüüdev visuaalse: läbipaistev akrüül materjal loob suurepärased visuaalse efekti, mis võimaldab valgust läbi ja luua mesmerizing kuva värve ja mustreid oma seinad.

Päritolu Mandri-Hiina
Teema Armastus
Stiil Retro ja Nostalgiline/Vana Mööbel
Materjal Plast
Assamblee On Nõutav no

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *