Loovus Liblikas Nurga Riiul Presentatsioon Seista Tugev Nurga Display Rack Seinale Paigaldatud Liblikas Nurga Riiul Magamistuba

€20.55 €7.40

Sku: w198717
Kategooria: Home Decor

Meie liblika-kujuline nurgas ujuvad riiulid luua ruumi, väljapanek oma kogud, kivid, käsitöö, küünlad, potitaimed, ja rohkem.Täiuslik iga ruumi maja ja muudab suurepärane kingitus sõpradele ja perele.Lisada natuke stiili oma elutuba, köök, magamistuba, uuringu toas, või poest koos nende mitmekülgne riiulid.

Kirjeldus:

Toote materjal: puit

Toote Mõõdud: 22*28.5 cm/8.66*11.22 aastal

Pakk Nimekiri:

Liblikas nurga riiul*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Liblikad Kuju: Omaks loovust see liblikas nurga riiul.Peen liblikas kuju lisab elujõudu ja ilu oma ruumi, andes ekstra ladustamine oma teemad.Täis puhutud kunsti mõttes on tõsta oma decor uusi kõrgusi.

2.Maksimaalne Ruumi: liblikas nurga riiul on ideaalne lahendus 90-kraadise seina nurgad, muutes muidu raisatud ruum on kuvamisala.Pre-projekteeritud augud teha imelihtne lisama iga riiul seinale kaasas kruvid.Lihtsalt pane kandvate plaadi augu, ja sa oled teinud.

3.Home Ekraan: Tooge oma koju, et elu see liblikas nurga riiul.See on mitmekülgne ja stiilne seista ekraan on ideaalne eputamine oma ainulaadse maitse ja isikupära.Las ta olla keskpunkt, mis tahes ruumi, ja täiesti esitleda oma kollektsioone, kivid, käsitöö, kivid, küünlad, potitaimed, ja rohkem.

4.Laialdaselt Kasutatakse: See liblikad nurga riiul mitte ainult suurendab kuva ruumi, kuid samuti on hea teenetemärgi elutuba, köök, magamistuba, õppimis-tuba, kauplus.See on lai valik funktsioone, mis kasutavad tühikäigul nurgas ruumi.

5.Läbimõeldud Kingitus: See liblikad nurga riiul on suurepärane kingitus oma sõpradele ja perele, kas neil on vaja suur lisaks oma decor või lihtsalt koht, kus hoida oma tööriistad.

On Nutikas Seade no
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi waasoscon
Materjal Puit
Stiil Modern Stiil
Teema Loomade

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *