Sõrme Sõrmus Sizer Ringi Sizer Mõõtmise Vahend Meetme sõrmustes Suurus US Suurus 1-17 Ehted Vahendid Sizers Koos Suurendatud Aken

€4.84 €2.42

Sku: w192746

Kirjeldus:

Selge ja Täpne: 1-17 USA suurus, sobib sõrme suurused alates 1 kuni 17.

Rõngas Sizer Mõõtmise Vahend on täpne ja selge, mis võimaldab teil mõõta õige suurusega sõrme ja tee oma suhted lähedastega intiimsem.

Unikaalselt kavandatud suurendada, klaas aitab teil lugeda vaevata maha ulatuses.See on ideaalne mugav vahend mis tahes kodus.

Omadused:

materjal: pp

kasutamine: mõõtmine

Tüüp: pehme valitseja

Tehnilised andmed: Euroopa suurus

Värv: must, valge

Nimekiri:

1*Ringi Sizer Mõõtmise Vahend

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge kvaliteediga Materjali】sõrmuse suuruse mõõtmise vahend on valmistatud kõrge-kvaliteet PP materjal, ideaalne paindlikkust, kulumiskindel ja ei ole lihtne kahjustada.

2.【Luup Disain】sõrme sõrmus sizer mõõtmise vahend on sisseehitatud luup on lukk, mille eesmärk on, et sa lugeda lihtsalt ja kiiresti.

3.【Vastupidav Trükkimine】1-17 USA suurus, sobib sõrme suurused 1 kuni 17. Trükkimine on täpne ja selge, ja see ei lange maha lihtsalt.Mitte ainult saab mõõta rõnga suurusest, vaid ka kasutada, et mõõta, ehted suurus.

4.【Lai Rakendus】sõrme sõrmus sizer sobib mõõtmiseks abielusõrmused, kihlasõrmused, sünnipäeva, sõrmused, ehted, jne.Kust sa tead, suurus kiirelt sõrme.

5.【Lihtne Mõõtmise】Sa lihtsalt pead kandma seda oma käsi nagu rõngas ja seadke see sobivasse seda mõõta.Meede siseläbimõõt rõngas, mille saab eemaldada igal ajal, just nagu ringi.

Mudeli Number Mõõdulint
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *