Hirv Xing Kollane Ring Puidust Märke Naljakas Loom Metsa Hoiatus Väljas Rippus Seina Kaunistused Ristteel Õue Puu Märke

€18.25 €9.13

Sku: w18958
Kategooria: Home Decor

Huvitav Teemad: Seal on palju huvitavaid sisekujunduses teemad siin.Valida erinevaid teemasid, mis võimaldab teil hõlpsasti luua soe ja maitsekas ruumi.Kunsti inspiratsiooni elu, lase esteetika ei ole enam kaugel, oma elu.

Kõrge Kvaliteet: Valida kvaliteetseid materjale, et muuta see kaunistamiseks on hea tekstuuri.Hea trüki kvaliteet, ilus disain teevad sellest puust märk sobib kodu kaunistamiseks.

Kunsti Kingitused: Kunst peegeldab isikliku maitse.See ainulaadselt stiilis kunsti plakat on üks suur kingitus valikud.Eriti pere ja sõprade jaoks, kes armastavad kunsti ja unikaalsus.

Atraktiivne Viimistlus: Unikaalne kunsti stiil, mis võib hästi integreerida kunsti maali, ruumi ja kodu, näidates rohkem atraktiivne värve.Lisada lummav tekstuuri seinad oma kodus nende suurepärase kunsti maalid nüüd.

Meie maamees puit märk on tark valik kingitus iga maja omanik / armuke ja suur valik pulma-aastapäev, isadepäev, emadepäev,esimene jõulupüha ja praktiliselt iga kord, need, kes tahavad, et anda olulist ja sisukas kingitus.

Kuju Ring
SUUR TEENETEMÄRGI See Puidust märk on väga sobiv kodu või kontori kaunistamiseks.
Lihtne paigaldada Paigaldamine on lihtne ja kiire.
suurus sizes12x12 tolline(30x30cm)
Kingitus Seda saab kasutada ise või anda üks sa armastad.
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Klassikaline Stiil
Materjal Valmistatud kvaliteetsest Puidust. Kvaliteetne ja vastupidav.

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *