Akrüül-Raamat Seista Raamat Seista Ja Kuvada Avatud Raamatud, Ajalehed, Ajakirjad, Alumine Neet Projekteeritud Ajalehe Ekspositsioonistendid

€8.27 €4.13

Sku: w18475
Kategooria: Home Decor

See raamatuid vedaja alus on valmistatud vastupidavast materjalist ja koosneb kahest osast, et vältida kahju.Tema ainulaadne stiil lisab võlu tahes ruumi, ja see on ideaalne oma lemmik loeb.Saadaval meie kirjatarvete pood.

Kirjeldus:

Nimi: Akrüül raamatu omanik

Toode: Raamaturiiul

Materjal: Akrüül

Kaal: Umbes 300g

Pakkeleht:

Akrüül-raamat hoidja*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Materjal: Kogemus selge erinevus meie akrüül-raamat hoidik tugevast läbipaistvast materjalist.Esitleda oma raamatuid uimastamist ja püsival viisil.

2.Sujuv Paigaldus: See akrüül-raamatu omanik koosneb kahest osast, mis lükake kokku lihtsalt ja turvaliselt.Võite installida või lahti see sekunditega ilma tööriistu.

3.Pingutusteta Puhastamise: See akrüül-raamat valdaja on lihtne puhastada ja vältida kahju.Lihtsalt pühkige seda pehme ja kuiva lapiga või poleerimine pad.Ärge kasutage kodumasinate koristajad.

4.Alumine Neet Disain: See akrüül-raamat valdaja takistab raamatuid libisemise ja kaitseb raamatu selg oma unikaalse stiili.Samuti tagab mugava lugemise nurga alt ja peen disain alumine neet.

5.Mitmesugused Rakendused: See akrüül-raamatu omanik võib kasutada erinevaid seadeid, näiteks näitused, raamatukogud, raamatupoed, plaadipoode, kirjatarvete poodidest ja uuringu toad.See võib näidata raamatud, ajakirjad, albumid, ja muud esemed selge ja elegantne viis.

Mudeli Number Akrüül-Raamatu Omanik
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Akrüül

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *