Alasti Roosa Õhtu Kleit V-kaeluse Joon Läikiv Pits Profileerimine Volt iludusvõistlus Printsess Pulmad Külalised Ballile Kokteili Kleit Ametlik

€128.55 €77.13

Sku: w18370
Kategooria: Pulmad & Sündmused

Tere, kallis sõber, Tere tulemast Jäljendamatu Kleidid Disaini Poest.Meil on oma tootmise tehase ning on pühendunud kasutades kõrgeima kvaliteediga kangad, et luua kõige elegantne ja võlu hommikumantlid iga naine.Me võiks ka teha kleidid kohaselt pildid tulid sa,tere jae-ja hulgimüük.Meie kleidid on 100% käsitöö.Pakkuda kohandatud teenuseid ning kiirete tellimuste, palun võtke meiega ühendust.

Tagastamise Poliitika

Teie rahulolu on meie pikaajalise tegevuse ja äärmiselt murettekitav.Kui teie pakk on saabunud, soovitame avatud ja veenduge, et esemed, mis me teinud vastab teie nõuet.Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu , saate tagastada või vahetada oma kirjed 7 päeva jooksul alates antud kuupäevast.Peaaegu kõik tooted saab tagastada, välja arvatud custom made ones.Palun pidage kleit täiesti uus originaal sildid ja etiketile.Palun võtke meiega ühendust enne kui saatis kleit tagasi!Me anname teile tagasi üksikasjad.Kui sa lihtsalt tagasi, et kleit aadress pakendi, me ei saa ja tagasi sa.Taotlus: 1. Selleks, et probleemi lahendada nii kiiresti kui võimalik, pöörduge palun Klienditeeninduse Töötajad 2 esimest. Kui leiate, et see kleit vale värv või mõõtmised, palun saatke meile selge, fotod, 3 tööpäeva jooksul alates saate seelik.Teil võib tagastada ja tagastamise või muuta seelik. 3. Kui on ilmne kvaliteedi probleem kleit, nagu suured mustuse, purustatud või vead pind, palun saatke meile selge, fotod, 3 tööpäeva jooksul alates saate seelik.Teil võib tagastada ja tagastamise või muuta seelik. 4. Pärast saime oma maatüki tagastamise info ja jälgimine Ei,me toetuse oma raha teie kontole 2 tööpäeva

Korduma Kippuvad Küsimused

Küsimus 1:kas sa custom teha kleit, kui ma saadan teile mõned pildid?A:Jah,me suudame teha custom kleit vastavalt oma pilte. Küsimus 2: kas ma võin kohandatud suurus?A:muidugi ,me ei saa custom size teile vabalt. Küsimus 4:Kui kaua ma võin saada minu kleit?A:See võtab aega umbes 3 kuni 7 päeva projekteerimise ja tootmise, ja 3) esitada 15 päeva jooksul, et transport. - Küsimusi, 5:Mida teha, kui thers on midagi valesti kleit?A:Palun ütle meile esimese korraga,me püüame oma parima, et aidata teil lahendada probleemi.Me oleme pühendunud oma 100% rahulolu.

Võtke Meiega Ühendust

1.Kui sulle meeldivad meie tooted, siis võib lisada meie poodi oma "Minu Lemmikute" list. 2.Loodame, et ka jätta positiivse tagasiside ja 5-star DSR, kui olete rahul meie toote ja teenuse.Teie julgustust on ourdriving jõud. 3.Tagasiside on meile väga oluline.Loodame, et jääte meiega vahetult enne annab meile väikese tagasiside, et saaksime lahendada teie probleemi rahuldavalt. 4.Kui teil on mingeid probleeme, võtke julgelt meiega ühendust www.asterek.ee teate, me vastame sinu sõnum 24 tunni jooksul .

Piht Looduslikud Tegurid
CN Anhui
Vanus-suunatud Kõik vanus
Mudeli Number PD034
Päritolu Mandri-Hiina
Moe Element Illusioon
Kaelus V-Kaelus
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Brändi Nimi XCL Kangelanna
Stiil BOHO
Teenetemärgi Appliques, Draped, Tikandid, Pits, Ehitud
Varruka Stiil Regulaarne
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Kanga Tüüp Tüll
Muster Tüüp Õie
Tegelik Pildid Jah
Toote Tüüp Pruutneitsi Kleidid
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Vanus Täiskasvanud
Siluett ON-LINE

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *