Metallist Joonlaud Non-Slip Valitseja Kork Toetus:(12+18 Tolline) Roostevabast Terasest Joonlaud Non-Slip Valitsejad Koos Tolli Ja Sentimeetrid

€10.17

Sku: w17771

Metallist Joonlaud Kork Liner - See komplekt sisaldab kahte metallist joonlauad -, mõõte-12 või 18 tolli.Korgi liner takistab tindi sattumist alusel roostevabast terasest joonlaud.Rippuvad augud teha on lihtne salvestada joonlaua pärast kasutamist.

Selge ja täpne skaala - märgid on söövitatud ja täis värvi, täpne toll ja meeter mõõtmised on selge, numbrid ja tähed lehel selgelt näha, ja täpne markeering kasutatakse täpseid mõõtmisi iga objektiga.

Ümardatud ja Õige Nurga all Servad - 6-tolline metallist joonlaud on õige nurga serva, et on täpselt mõõdetud alates nullmärgini.12-tolline ja 18-tolline metallist joonlaud on ümar serv, ja seal on erinevad stiilid olemas, kus saab kasutada erinevates olukordades.

Kasutuselt kõrvaldatud Nõrgad Plastikust Joonlauad - Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, need ei takista rooste ja korrosiooni eest ja on vastupidav.Hüvasti praht puidust valitsejad või värvimuutus hinded nõrgad plastikust joonlauad.Metallist joonlaud on piisavalt paindlik, et meede kumerate pindade ilma lõhenemist.

Laialdaselt kasutusel - Need metallist joonlauad on kasulik mõõtmise vahendid, kunstnikud, disainerid, arhitektid, insenerid, õpilane puusepp, kuivatid, arhitektid, DIY ja teised.Nad sobivad klassiruumid, koolid, kontorid, kodud, joonistamise vahendeid ja joonistus komplektid.Neid saab kasutada lõuend, klaas, nahk, puit, tapeet, ja rohkem.Kolm erineva suurusega valitsejad on täita oma erinevaid vajadusi.

suurus:45cm, 30cm

Materjal: roostevaba teras

värv: hõbedane

Pakendi Sisu:

2 x valitsejad (12+18 Tolli)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *