11 Slots Laud Korraldaja 360 Kraadi Pöörlev Laud Korraldaja Dual-Purpose Desk Korraldajad Ja Tarvikud

€19.70 €12.21

Sku: w16737

11 Slots Laud Korraldaja 360 Kraadi Pöörlev Laud Korraldaja Dual-Purpose Desk Korraldajad Ja Tarvikud

Umbes selline punkt: [Smart 360 Kraadi Pöörleva Disain]See pliiats korraldaja laua saab välja kuni 360-kraadise pöörde.See pöörleb sujuvalt kogu ilma jäädagi.Lihtne kasutada, lihtne saada mis tahes nurga alt, alati hoida oma töölaud korras ja organiseeritud.

[Täiendatud 11 Sõltumatu Kupeed Disain]See töölauale korraldaja on 11 jagatud kupeed, millel on erinevad ruumid ja kõrgused, mis vastavad teie vajadustele, mistõttu on lihtne hoida ja sortida, pliiatsid, pastakad, joonlauad, käärid, pliiats, nuga jne.Säästa oma aega, otsides erinevaid pliiatsid.

[Stiilne & Mitmekülgne Disain]mood ja kaasaegne disain, see pöörlev ladustamise korraldaja saab olema ühilduv ning mis tahes decor oma kodu, kontor ja kooli.Värske ja lihtne sm-i korraldaja on kaunistatud nii tagasihoidlik ja rahulik toon töölaual.Kui minimalistlik disain sm-i omanik annab sulle inspiratsiooni.

[Laialdaselt]See ei ole ainult saab kasutada pöörlevat pliiatsi hoidja laua armas, vaid ka täiuslik kasutada meik harja hoidja korraldaja, meik harja cup ja rohkem.Täiuslik ladustamiseks ja hoides kõik suurused kosmeetika meik pintslid, kulmude pliiatsid, eyeliners, juuste aksessuaarid, küünelakid, nail brush ja huulepulgad.

[Premium Material]kunsti pakkumise korraldaja on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on vastupidav ja võib kasutada pikka aega.Lisaks oma veekindel disain muudab selle pingutusteta puhastamiseks, säilitades oma põlised välimus aja jooksul.[Parim Kingitus Perele]See all-in-one laud pen korraldaja on parim kingitus, et tüdrukud, lapsed oma elu nagu kolleegid, sõbrad, õpetajad ja keegi kontoris.Täiuslik kuld kontoritarbed kingitus.

Materjal: plastik

värv: kreemjas valge

Pakendi Sisu:

1 x Pliiats Pliiatsi Hoidja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *