6 35mm Kõrvaklappide Adapterid 635 Stereo Suur Kolme-Core Mees-ja Kaks Naissoost Audio Kaabel Ühendatud Juhe Sülearvuti 635mm Kõrvaklapid

€10.18 €4.38

Sku: w161938
Kategooria: Mobiiltelefoni Osad

Kirjeldus

Kui 6.35 mm male splitter kaabel ühendage audio signaali võimendi, segisti, kõlar ja nii edasi.See 6.35 mm splitter kaabel on valmistatud vasest, kõrge ülekande kiirus, signaali kadu on väike.See 6.35 mm dual naiste ja meeste splitter tõhusalt kaitsta EMI / RFI häireid, filtreerida kõrge sagedusega müra häireid, parandada heli kvaliteeti.

Kullatud otsad, kulumist vastupidav happe-resistentsuse, leelismetallide vastupanu, õli vastupidav, nii et laiendada pikk kasutusiga.

Väike disain annab mugavuse vedamiseks, mida on lihtne kasutada ja intall.

Omadused

- Värv: Must.

- Materjal: Vask.

Suurus: 20 x 1,5 x 1,5 cm/ 7.87 x x 0.59 0.59 tolline.

- Väike disain annab mugavuse vedamiseks, mida on lihtne kasutada ja intall.

- 6.35 mm audio splitter Y pikendusjuhe 20cm ühendab kõige seadmed 6.35 mm lisapordi, nagu Klaviatuur, segisti, mikrofon jne, et kaks kõrvaklapid või kõlarid, mis on suurepärane lahendus, et jagada cool muusika, filmid ja mängud koos oma perekonna ja sõpradega.

- See 6.35 mm splitter kaabel on valmistatud vasest, kõrge ülekande kiirus, signaali kadu on väike.See 6.35 mm dual naiste ja meeste splitter tõhusalt kaitsta EMI / RFI häireid, filtreerida kõrge sagedusega müra häireid, parandada heli kvaliteeti.

- Kullatud otsad, kulumist vastupidav happe-resistentsuse, leelismetallide vastupanu, õli vastupidav, nii et laiendada pikk kasutusiga.

- ei küsimust ühe või kahe ühendage oma kõrvaklapid on, see teeb seda tööd oma seade.

1 kaabel

Materjal Kõrge Süsinikusisaldusega Teras
Päritolu Mandri-Hiina
Feature2 6.35 mm Stereo Kaabel
Feature4 Ühendatud Juhe Sülearvuti
Tükki Lisatud 6 in 1
Feature3 Y Splitter Adapter
Feature5 Kõrvaklapid Audio Kaabel
Feature1 Kõrvaklapid Audio kaabel

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *