Golf Club Katted Triikrauad Veekindel Golf Pea Kuuluvad Klubid Õrn Lumehelves Golf Juhi Pea Hõlmab Kingitus Golf Väljavalitu

€28.13 €11.26

Sku: w161312

Kaitsta oma golfi juhile need vastupidavad, paksenema loodud head kaaned!Erksad kolmemõõtmeline kujundused on ideaalne tahes golf sõber.Reisi sõbralik neile minna.Uuendada oma golf mängu nende stiilne pea kaaned.

Spetsifikatsioon

Toote Nimetus: Golf club hõlmab

Toote Materjal: PU välimine kiht + sametist voodriga

Toote Suurus: Umbes

L--36*16*3cm/14.17*6.29*1.18 aastal

M--31*12.5*3cm/12.20*4.92*1.18 aastal

S--24.5*10*2cm/9.64*3.93*0.78 aastal

Toote Kaal: Umbes

L-150g/M-100g/S-80g

Toote Omadused: Anti -, mustuse-ja veekindel klubi juht kaitse

Pakkeleht:

Golf club kate*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pehme ja Õrn: Uuendada oma golf mängu meie klubi kaaned.Vastupidav materjal tagab päikesekaitse, samas pehme ja õrn PU välimus tagatised oma klubid kriimustuste ja mustuse eest.Paksenenud palus siseministeerium tagab, hüdroisolatsiooni ja ekstra polsterdus optimaalse klubi ohutuse.

2.Pikendab Disain: Tugevdada ja pikendada kilp oma golfikepid meie paksenema-eesmärk hõlmab vähendada kriimustuste ja kahjustuste eest ning vältida klubi juht kokkupõrkeid.Lisatud kihi kaitse võllid tagab tipptasemel turvalisust.

3.Värvikas Lumehelves Tikand: Need golf club hõlmab funktsioon värvikas lumehelves tikandid, mis lisab pidulik puudutada oma golfikott.Peenelt tikitud number plaat võimaldab intuitiivselt eristada oma klubid.

4.Unikaalne Kingitus: Need golf club katted on praktiline kingitus tahes golf armuke, kas see on teie pere, naine, sõber, kolleeg või mees.Nad hindavad oma läbimõeldud ja stiilne valik.

5.Kiire Paigaldus: Kaitsta oma klubid kahjustuste ja mustuse meie golf club hõlmab " lihtne paigaldada ja täielikult pakitud disain.Jääda muretu õues oma reisi-sõbralik funktsioone, muutes need kiire kasutamise ja lihtne teha.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *