Tagumine Kaitseraud Pukseerimine Puksiir Konks Võidusõidu Auto Taga Vedada Konksu Komplekt Korduvkasutatavate Auto Auto Alumiinium Taga Pukseerimis Konks RVs Auto, Veoauto

€32.95

Sku: w16000
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Auto Tagumine Pukseerimine Puksiir Konks on unikaalne disain ja see on valmistatud kõrge-tugevus alumiiniumsulamitest materjali.Mingeid tööriistu on vaja paigaldada.Vajalik varustus, võistlused, seda saab kasutada auto, MAASTUR, veoauto.Lisada mugavust ja funktsionaalsust, et teie sõiduk juba täna.

Kirjeldus:

Nimi; Auto Tarvikud Vedada Konksu Komplekt

Materjal: alumiinium

Suurus: (ligik.)26*10cm/10.24*3.94 tolli

Pakkeleht:

Auto taga vedada konks * 1

Sobitamine kruvid * 1 set

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Stiilis: Meie Auto Tarvikud Vedada Konksu Komplekt infuses racing-stiilis välimuse, muutes oma auto jahedam ja rohkem tähelepanu-haardeseadised, kuigi kiirgava võidusõidu atmosfääri, mis avaldab muljet kõigile silmad.

2.Aeg-Saving Paigaldus: Koguda oma Auto Tarvikud Vedada Konksu Komplekt ilma vaja tööriistu.Lihtsalt kruvi takud konks koht turvaline paigaldamine, mis säästab aega ja kõrvaldab vaeva.

3.Ei ole Lihtne Murda: Valmistatud ülitugevast alumiiniumist materjal, seda vedada konksu komplekt on kulumiskindel ja on korduvkasutatav materjal, mis tagab pika tööea.See on väga vastupidav ja ei ole kergesti deformeeruda, mistõttu on ideaalne investeering teie auto tarvikud kogumise.

4.Laialdaselt Kasutatakse: Lai kasutusvaldkond ja lihtne paigaldus teevad selle auto tarvikud vedada konks kit ideaalne mitmekülgne puksiir -, taaskasutamis-või päästetööde kõige sõiduauto, MAASTUR, veoauto mudelid.

5.Mitmel otstarbel: Varustada oma auto selle vedamiseks konksu komplekt suurendab ohutust tulemuslikkuse hädaolukordades kui ka lisades dekoratiivne ja ilus efekt.Komplekt on mitmekülgne ja seda võib kasutada nii vajalike seadmete konkurentsi valdkondades, maantee, päästab, ja muud funktsioonid, mistõttu on must-olla iga auto omanik.

Toote Kaal 1.00kg
Toote Kõrgus 3.5cm
Kirje Pikkus 31cm
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp Alumiinium+Sulam
Mudeli Nimetus Auto Vedamiseks Konks
Toote Tüüp Puksiir-Baarid
Toote Laius 20cm

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *