Antifriis Lahuse Kontsentraat High Performance Antifriis Lisaaine Tõhus Antifreezes & Jahutusvedelikud, Et Parandada Voolavust

€12.42 €8.70

Sku: w15800
Kategooria: Elektriseadmed

Tutvustame universaalse antifriisi auto!Parandada voolavust ja säästa ruumi oma garaaž.Meie valem lagundab tõhusalt kahjulikud ained-õli, pakkudes laialdaselt ühilduv ja usaldusväärne kaitse oma mootor.Hoidke oma auto sujuvalt meie anti-freeze auto.

Kirjeldus:

Nimi: anti külmutada auto

Maht: 250ML

Säilivusaeg: 5 aastat

Pakkeleht:

1x Mini flipperi

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ökonoomne Lahendus: suure segamise kiirus kuni 1:1000 suhe, see anti külmutada auto võimaldab ruumisäästlik hoiustamine, säästes raha postikulud.Optimeerida oma kulusid, ilma tagasilööki.

2.Optimaalse tulemuse saavutamiseks: Suurendada oma mootori jõudlust selle anti külmutada auto.Parandab madala temperatuuri voolavus ja kaitseb kondensaadi ja külma filtreerimine, tagada stabiilne ja tõrgeteta varustamine.Valvur oma mootori vastu kahju ja nautida optimaalse sõidu kogemusi.

3.Täiustatud Mootori Kaitse: Kasutada meie anti-freeze auto valem tugevdatud mootori kaitsega.Tõhusalt lagundada kahjulikke aineid ja ennetada söövitav, see pikendab elu oma sõiduki ja vähendab kulumist.Täiustada jõudlust ja pikendada mootori eluiga, et hoida teid teedel enam.

4.Revolutsiooniline Tõhusus: universal ühilduvus, see high-performance anti-freeze auto tagab kiirema külmkäivituse tulemuste ja suurendab mootori jõudlust.Oma hea valem sisaldab 250ml must-have komponente, mis töötavad koos, et tagada sujuv ja ohutu sõidu kogemus, ükskõik, kliima.

5.Mitmesugused Rakendused: See anti külmutada auto võib kasutada eri tüüpi sõidukeid, nagu näiteks autod, veoautod, inseneriteadus sõidukite ja põllumajanduslike sõidukite, ilma et see mõjutaks nende jõudlust ja turvalisust.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *