15X Microfiber Lapiga 20X19cm, Must puhastuslapid, Touchscreen, Nutitelefoni Ekraan, Prillid, Laptop

€13.19 €8.97

Sku: w156288
Kategooria: Mobiiltelefoni Osad

15 kiudaineid puhastus salvrätikud, sobivad kõik väga tundlik ja siledad pinnad

pestav kuni 60 kraadi

Eriti iPhone, iPad, iPad mini, Galaxy S3 / S4, Gameboy, Nintendo, HTC on Üks ja kõik muud nutitelefonid ja tabletid, samuti kõik muud näidikud

Antistaatiline, kiuvaba high-tech microfiber.Pestav kuni 60 kraadi.

Kõrgtehnoloogilised kiud ekraani puhastuslapiga on spetsiaalselt ette nähtud vööt-tasuta puhastamine seade kuvab nagu PDA, mobiiltelefon ja kaamera kuvab samuti monitorid, televiisorid, klaasid, peeglid ja palju muud.

Kas sa tead, et probleem hoida seadme ekraani puhas ja tolmuvaba ja mustus?Kas olete testinud asjata mitu "ime pajalapid" ja "super detergentide" asjata?

Siis meil on lahendus teie jaoks!

Koos kõrge-tech kiudaineid ekraani puhastuslapiga sa puhas igale ekraanile streak-free, kiiresti ja kergesti tolmu ja mustust.Riie oli spetsiaalselt väljatöötatud puhastamiseks kuvab ja teistele siledatele pindadele.

Lihtsalt niisutage lapiga koos vähese veega ja puhastage ekraan.Mustus ja tolm on otseselt imendub erilisele pinna-ja seotud kõrgtehnoloogilised kiud riie.Lõppenud!Nr pühkides või repolishing vaja.Nr puhastusvahendeid, glass cleaner o.Ae.nõutav.

Sa saad selle riide suurus (umbes 190 x 200 mm), mis on ideaalne tõhusalt puhastamine nii väikeste kui ka suuremate kuvab tõhusalt.Muidugi saab pesta HighTech kiudaineid ekraani puhastuslapiga kui vaja temperatuuril 60 kraadi.

Enne esimest kasutamist soovitame pesta lapiga veega.Iga ekraani, et teil kaitsta ekraani kaitsekile tuleks puhastada see ekraan lapiga enne paigaldamist.

Mõõtmed: 19x20cm

Värv: Must

Materjal: fiber

Pakendi Sisu: 15 x kiudaineid puhastuslapid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *