Vastsündinud Nukud Armas Simulatsiooni Magav Nukk, Mänguasi, Realistlik Sündida Lapsi Nukud Magab Mängida Maja Mänguasjad Täiskasvanutele Ja

€7.00 €3.50

Sku: w14897
Kategooria: Cover-Ups

Tutvustame meie suur-kvaliteeti vastsündinud laps nukud!Valmistatud suurepärast materjali riidega asutustes on need nukud tulevad erinevaid sobivaid rõivad valikud.Ideaalne ema-lapse mängud, iga nukk on oma unikaalne varustus.Koju nukk, et on kindel, et hinnaline aastaid!

Modelleerimine Kategooria: Märk

Materjal: PVC

Kohaldatava vanus: lapsed (4-6 aastased)

Kaal: ca 45 g

Pakkeleht:

1* Magab Lapsi Nukk

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pehme ja Huggable: Meie Magab Lapsi Nukk uhke mõnus puudutada ja õrn lõhn.Selle kohanemisvõimeline, pehme keha sobiks erinevate pooside valik, kuigi kvaliteediga materjalid tagavad ohutuse igas vanuses.

2.Ideaalne Mängukaaslane: magav lapsi nukk uhke keha, mis on õrn lapse nahka ning neid on lihtne hooldada.Selle lihtne konstruktsioon teeb selle ultra-mugav ja ideaalne mängukaaslane sinu väike laps liibuma koos.

3.Sobiv Riietus: Tõsta oma esitusaega meie kohandatav magab laps nukk.Kleit on täpselt nagu pildil või muuta oma riideid, et see sobiks teie maitse järgi.Disainitud realistlik suurus, mistõttu on mugav viis, et leida sobiv riietus.Naudi stiil rohkem võimalusi.

4.Stiil Sort: Tõsta teie laps on esitusaega meie magab lapsi kollektsiooni nukk.Valige laia valikut armas ja võluv kujundused, mis sobivad nende iga kujutlusvõimet.Täiesti meisterdatud jaoks playhouse mängud, teie laps armastab erinevaid stiile.

5.Sise-ja Välistingimustes Mängukaaslased: meie Magab Lapsi Nukud, lapsed saavad nautida tundi esitusaega sise-ja välistingimustes mängukaaslased.Ideaalne ema-lapse mängud ja suur koolieelsete tegevuse mänguasi, see nukk loob lõbus, kujutlusmaailma, mis toetab loovust.

Materjal Kummist
Päritolu Mandri-Hiina
Soovitan Vanus 14+y

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *