Auto Remont, Puhastamine Agent Auto Nahast Kiire Taastavat Kiire Taastavat Auto Interjöör Auto Salongi Nahk Osa

€11.84 €5.92

Sku: w14716
Kategooria: Autopesu Ja Hooldus

Meie Auto Remont, Puhastamine Agent, saate anda oma nahkistmed uue ilme.See taastab ja kaitseb teie nahk kirjed, laiendades oma elu ja parandada oma välimust, olenemata sellest, kas nad on nahast istmed, vööd, kingad, või diivanid.

Kirjeldus:

Nimi: Nahk Renoveerimise Esindaja

Materjal: Vedelik

Kaal: umbes 95g

Suurus: umbes 3,5*9,5 cm (1.37*3.74 tolli)

Meeldetuletus: Toote suurus/pildid on käsitsi mõõdetud ja võtta, palun anna mulle andeks see väike kõrvalekalle

Pakkeleht:

Nahast Renoveerimise Esindaja*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Dermis Noorendamine: Ehtne nahk esemete töödeldud Nahast Renoveerimise Agent säilitavad oma sära ja elastsuse kuni 12 kuud, andes neile meeldib uus välimus.

2.Kasutada Lihtsalt: Lihtsalt pühkige pind peitsi, vala toote kohta sponge, pühkige pind ühtlaselt koos käsn, ja oodake, kuni 5-8 minutit õhu käes kuivada.Ehtne nahk remont on lihtne ja ei vaja tööriistu või oskusi.

3.Ei ole Kahju Nahk: Nahk Renoveerimise Agent on ohutu kasutada ja ei kahjusta naha-või tervisele.Saasteainete kohta naha pinnale, saab eemaldada edukalt samal ajal.

4.Mugav Puhastada: nõuetekohaseks hooldamiseks nahast toodete, Naha Taastamine Esindaja tagab põhjalik puhastamine nahast välisilme.Samas tõhusalt puhastus, parandab sileduse ja sära nahast.

5.Suur Rakendus: seda võib kasutada toote taastamiseks ja kaitsta nahast esemed, suurendada oma ilu ja vastupidavus, kas nad on nahast iste, vöö, diivan, kingad, või muud nahast aksessuaarid.

Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Kiire Taastavat Autosalongi Puhastusvahend
Toote Kaal 95g
Toote Maht 50ml
Mudeli Number Nahast Renoveerimise Esindaja

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *