Väljas Vöö Abimees Väljas Kaasaskantav Clip Matka Korraldaja Lukk Kerge Ja Veekindel Ladustamise Tassima Seljakott Väljas

€0.30 €0.15

Sku: w14534
Kategooria: Camping & Matkamine

Lihtsalt kinnita see praktiline vidin oma vöö on-the-go mugavus.Ladustamise vöö on ideaalne neile, kes tahaksid hoida oma teemad at arm ' s reach ohverdamata mugavust või vastupidavus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Klamber Vöö Millega Lukk

Suurus: small, medium, large

kaal:

S: umbes 6g

M: umbes 10g

L: umbes 15g

Pakkeleht:

1*Vööklamber Millega Lukk

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav Turvavöö Hoiustamine: Kergesti kinnitub vöö ja võimaldab teil salvestada oma vöö igal ajal, kõikjal.See kaasaskantav ja praktiline lukk on must-olla artefakt väljas reisida.

2.Täiustatud Vastupidavus: Meie vööklambris Millega Lukk on meisterdatud rebenemiskindlast ja veekindlast materjalist, tagades erakordse vastupidavuse talu dropsi ja mõju.Jääda muretu umbes purunemise selle tootega.

3.Väljas Turvalisus: Hoidke oma asjad kindlustada oma järgmise väljas reis koos meie praktiline Klamber Vöö Millega Lukk.Oma tugevast metallist ja nahast disain tagab vastupidavuse ja .Naudi meelerahu, teades, et teie üksused on ohutu ja usaldusväärne, mille eelis pingutusteta kättesaadavus.

4.Korraldatud Ladustamise Kaaslane: mis see vöö klamber millega lukk, saab vaevata kinnita oma ladustamise vöö või kott, rihm peale oma riided või taskus.See tagab, lihtne ja mugav juurdepääs oma must-rikaste, mistõttu on praktiline ja mitmekülgne aksessuaar.Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks.

5.Mugav Kasutada: Lihtne-to-use Vöö Klamber Millega Lukk.Meie Väike ja Kerge Vöö Klamber Millega Lukk annab mugav ja lihtne lahendus kindlustada oma vöö.Tema elegantne disain lisab touch kõik riided.Suhkruta kaal või kogus, sa vaevalt märgata, et see on olemas.Ideaalne kiusame tasuta igapäevaseks kasutamiseks.

Tüüp Tasku, Multi Vahendid
Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *