Nahast Pakitud Sülearvuti PU Nahk Pakitud Teataja Käsitsi Pearaamatu Multifunktsionaalne Reisijatele Sülearvuti Sketchbook Minimalistlik

€13.10 €4.72

Sku: w141285

Tutvustame meie vastupidav ja kulumiskindel sideaine sülearvuti korraldaja.Ideaalne köögi -, saate salvestada kõik oma toiduvalmistamise ideid ja retsepte 1 koht.Featuring elastne köis lukk, see on lihtne teha ümber.Peatada organiseeritud ja küpseta nagu professionaal meie sideaine sülearvuti korraldaja.

Kirjeldus:

Nimi: Käsitsi Pearaamatu Sülearvuti

Materjal: PU Nahk ja Paberid

Toote Kaal: umbes 280g

Toote Suurus: umbes 13*18.3 cm/5.12*7.2 tolli

Pakkeleht:

1* Käsitsi Pearaamatu Sülearvuti

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne teha: Hoidke oma mõtteid ja inspiratsiooni käepärast meie väikese suurusega käsitsi pearaamatu sülearvuti.Mõeldud mugavuse, see on lihtne teha taskus või kotis ja tagab sujuva kirjutamise kogemus.Kunagi ei jäta loomingulise võimaluse uuesti ja salvestada oma ideid kõikjal, igal ajal.

2.Unikaalne Disain: Keetmine ei ole kunagi olnud lihtsam meie unikaalne Käsitsi Pearaamatu Sülearvuti.Roostevabast terasest sideaine teeb lihtsaks lisada või eemaldada retseptid igal ajal, kuigi sisemine leht PU nahast märkmiku ja elastne köis luku pakkuda turvaline ladustamine.Mõeldud mugavuse, see on must-olla iga köögi.

3.Erakordne Kvaliteet: oma erakordse kanda vastupidavad ja vastupidavus, meie Käsitsi Pearaamatu Sülearvuti valmistatud kõrge kvaliteediga PU nahk materjalist, mis on ideaalne neile, kes soovivad usaldusväärset ja lihtsasti puhastatav kirjutamise vahend.Selle veekindel funktsioon tagab oma märkmeid turvaliselt ja terved ükskõik ilm.

4.Pere Sülearvuti: See PU nahast sülearvuti on ideaalne salvestamine oma lemmik retsepte ja luues väärtuslikku perekonna varandus.Iga leht on käsitööna hoole ja tähelepanu detailidele, mistõttu on tõeliselt ainulaadne ja isiklik.

5.Murrangulisi Oma Retseptide Kogumik: Meie Käsitsi Pearaamatu Sülearvuti võimaldab teil dokumenti 80 retseptid samm-sammult juhiseid, allikas, koostisosad, hinnang ja toiduvalmistamise nõuandeid.Säilitada oma toiduvalmistamise ideid ja inspiratsiooni õues koos oma sülearvuti.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *