Langevari Juhe 2,5 mm Langevari Rull Nööri Ellujäämise Paracord 50M Langevari Tule Juhe Ellujäämise Köied Para Juhe kaelapaela kinnitamine Eest

€9.99 €6.99

Sku: w13953
Kategooria: Camping & Matkamine

See peegeldav paracord on ideaalne igasuguseid väljas seiklusi.Tee köis peegeldav oma teravdatud funktsioone.See ei ole lihtne murda või deformeeruda, mistõttu on väga tugev ja vastupidav.See on ideaalne kasutada koos erinevat tüüpi telgid, varikatused, pesulõksud, pandlad, ja rohkem.Pikkus ja survetunne köis on reguleeritav vastavalt vajadusele.

Omadused:

Toote Nimetus: Telk tuule köis

Toote suurus: 50m*2,5 mm

Toote kaal: 220g

Materjal: polüester, nailon, peegeldav traat

Funktsioon: Peegeldav

Nimekiri:

1 x peegeldav paracord

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurendada Öösel Nähtavuse: Lisades peegeldav traadi materjali, et see paracord muudab peegeldav, nähtavust öösel väljas tegevust.Turvaliselt ja näinud vähese valguse tingimustes, et tagada maksimaalne ohutus oma järgmine seiklus see peegeldav paracord.

2.Täiuslik Kvaliteet: Meisterdatud usaldusväärne nailon ja polüester, meie peegeldav paracord uhkustab suurepärase vastupidavuse ja tugevuse.Vastupidavad purunemist ja deformatsioon, see on ette nähtud taluma kõrge pinge pikaajaline kasutamine.

3.Sitke ja Vastupidav: suure tihedusega, see peegeldav paracord on väga tugev ja elastne.Selle, 2,5 mm läbimõõduga ja vastupidavus talub kuni 550 lbs pingeid, mistõttu on ideaalne kõik väljas tegevuse või olukorra kiireloomulisuse.

4.Mitmel otstarbel: Turvaline käik, tee shelter, ja ellujäämise käevõrud meie peegeldav paracord.Ideaalne palju väljas vajadusi nagu telgid, varikatused, pesulõksud ja pandlad.Vastupidav nailon, mille suunda peegeldav kaitse öösel.Ideaalne karmid ilmastikutingimused.

5.Paindlik pikkus: Tagada turvaline telk setup see peegeldav paracord, mis pakub reguleeritava pikkusega ja survetunne, mis on ideaalne tahes telk suurus.Kohandamine on vajalik ohutu ja kohandatud väljas kogemus.

Päritolu Mandri-Hiina

Esitada Oma Kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *